WAREZ TÉMÁKKAL FÁRADJON MINDENKI ODA, AHONNAN A WAREZ VERZIÓT LETÖLTÖTTE...ITT A JÁTÉKKAL FOGLALKOZZUNK!!!

ALTERNATÍV BEFEJEZÉS KRITÉRIUMAI: SZÖVEGGEL, SZÖVEGGEL BŐVEBBEN (angolul) | VIDEÓVAL 1.rész - VIDEÓVAL 2. rész (németül)

ALTERNATÍV BEFEJEZÉS KRITÉRIUMAI: SZÖVEGGEL, SZÖVEGGEL BŐVEBBEN (angolul) | VIDEÓVAL 1.rész - VIDEÓVAL 2. rész (németül)
-
Spazz Maticus #770 Hát én kb. 3-3,5-órát játszottam vele, aztán uninstall...
Olyan igazi Orosz játék ez,harmatgyönge szorival,sok kis hibával,meg nagyon rossz AI-val.Olyan, mintha a Movies24 v. a Film+ -on néznék hétköznap este valami harmadrangú akció/scifi-t.A szörnyek viccesek, és hiteltelenül,ostobán mozognak, a hullák percekig fetrengenek,az ugrás az valami vicc, stb...stb. A grafika az szép nagyon,bár én csak High -on láttam, azt bírta a gépem. Akit ez kielégít annak ez a játék fasza lesz...Egyébként ennyi játékidő alatt olyan nagy bug-gal nem találkoztam,a játék játszható legalább, csak más tisztességesebb kiadóknál azért még eltesztelgették volna pár hónapig...
Valószínűleg idővel kijavítják a hibákat, de új történetet nem fognak csinálni neki, nekem meg a t*k*m tele van ezektől az erőltetett "keménycsávó" dumáktól,meg az ezerszer elsütött történetekből, klisé,
klisé ezerrel...Nekem ez ilyen "negndókozztüzejjévéristván" játék. Unom őket. Próbálhatnának néha valami eredetit is csinálni.
Kár érte, mert vártam, és nem erre számítottam...