WAREZ TÉMÁKKAL FÁRADJON MINDENKI ODA, AHONNAN A WAREZ VERZIÓT LETÖLTÖTTE...ITT A JÁTÉKKAL FOGLALKOZZUNK!!!

ALTERNATÍV BEFEJEZÉS KRITÉRIUMAI: SZÖVEGGEL, SZÖVEGGEL BŐVEBBEN (angolul) | VIDEÓVAL 1.rész - VIDEÓVAL 2. rész (németül)

ALTERNATÍV BEFEJEZÉS KRITÉRIUMAI: SZÖVEGGEL, SZÖVEGGEL BŐVEBBEN (angolul) | VIDEÓVAL 1.rész - VIDEÓVAL 2. rész (németül)
-
Minimális gépigényben 2 magos proci volt megadva. Ettől függetlenül elvileg elindulhat. XP-d van? Ott voltak anomáliák másnál is.
Szeretnék annak válaszolni aki azt írta, hogy 1920 felettre optimalizáltak. Ez nem igaz mert 2560*1600-ban simán kifektet egy 5970-est. Az AF-et le kellett venni és DOF-ot ki hogy élvezhetően menjen. 1920*1080-ban viszont már tényleg akadás mentesen megy.
Azzal sem értek egyet aki azt írta, hogy középszerű a játék. A gém egy történetet mesél el ami közben feladatokat kell megcsinálni és vannak benne jó fordulatok. Aki a történetre nem vevő csak a nyers lövök és megyek végigrohanom a pályát annak valszeg nem fog tetszeni.
Aki szeret körülnézni és érdeklik a részletek azoknak minden bizonnyal bejövős lesz. Mert szerintem oltári és én nagyon ott érzem magam.
Mikor a Library-ban majdnem összefostam magam, meg a D6 pálya érdekességei és izgalmai mind nagyon bejöttek.