2479
WAREZ TÉMÁKKAL FÁRADJON MINDENKI ODA, AHONNAN A WAREZ VERZIÓT LETÖLTÖTTE...ITT A JÁTÉKKAL FOGLALKOZZUNK!!!

ALTERNATÍV BEFEJEZÉS KRITÉRIUMAI: SZÖVEGGEL, SZÖVEGGEL BŐVEBBEN (angolul) | VIDEÓVAL 1.rész - VIDEÓVAL 2. rész (németül)
  • mflex #759
    Külföldi és magyar fórumokon is panaszkodnak erre, van akinél megoldódik, hogy mindenből a legújabb drivert teszi fel, a többségnél nem, ha nem akarsz szopni vele, dobj fel egy w7-et, "osztjóvan", a dx11 miatt, főleg ebben a játékban megéri.
  • Metalmilitiakid
    ha nincs filtered mindegy hogy veszed fel valaki más maszkját akkor sem lesz, keress filtert, vagy ha nincs akkor load old be az uccsó megállót és vegyél, hiába írkálsz itt 300 szor akkro sem lesz jó
  • VRSDM
  • LackoMester
    Ha 1 picit utánnaolvasol, látni fogod , h. a Vistára is van a Microsoft által kiadott (hivatalos) DX 11, több játékom is van ami DX11-ben működik (Dirt2, BC2).
    Tehát ezért is érdekes a dolog.
  • karajjj
    enyém, suliban most jobbat nem tudok
  • IMYke2.0.0.0
    Épp ezért tettem fel egy másik verzsönt #752-esben :)
  • VRSDM
    meg arra hogy igénytelen és tömegtermék mert mindenki rárakja mindenhova :D
    de nekem aztán ééédesmindegy :)
  • IMYke2.0.0.0
    Hogy ne a topikot szedje szét a banner téma: módosított banner

A logo egy original 500*130-as kép.
  • IMYke2.0.0.0
    Vista nem DX11-es oprendszer...
  • LackoMester
    Olyan nagyon kipróbálnám DX11 alatt, de rejtélyes módon nemtudom a DX11 opciót válsztani a Menube, igy marad a DX10.( Vista 64b. DX11 HD5870 )
    1920x1080 felbontáson High beállításoknál érzem úgy, h. akdásmentes, VH bizony elég rendesen beszaggatt.
  • IMYke2.0.0.0
    Nem mellesleg: a játék mosott képi világára is utalhatna... :)
  • IMYke2.0.0.0
    Ápol és eltakar: a transzparens háttérre pakolt kép szerkesztéséből adódó apró recéket tökéletesen elfedi.
  • VRSDM
    csak outer glow-t ne.
  • IMYke2.0.0.0
    Akkor, az én értelmezésemben:

• VRSDM
    köszi a gyors választ :)
  • Muttley
    Igen. A #743-as kép lehet a kiindulási alap.
  • karajjj
    csak a játék logója azóta változott és így néz ki a végleges:

• IMYke2.0.0.0
    Szerintem, tökéletes a mostani.
    Az meg kifejezetten tetszik benne, hogy nem 3x magasabb, mint az üzenő box...
  • karajjj
    csináljak új bannert?
  • IMYke2.0.0.0
    Hát, nekem is fel kellett áldozzam a felbontást, de cserébe szép minőség mellett futtatható a játék.
    Az már más kérdés, hogy élvezeti értéke magának a játéknak nem lett jobb ettől.
  • IMYke2.0.0.0
    Nem az. Ha az lenne, akkor sokkal-sokkal jobban futna mindenki gépén.
  • karajjj
    4A Egine, saját fejlesztés
  • VRSDM
    ez unreal engine 3.0 ?
  • karajjj
    szó szerint csernobil kellene akkor hozzá :D
  • Shep
    Kösz a tippet.
  • Evoluti0N
    1440x900*
  • Evoluti0N
    Hm, nem gondoltam, h ennyire sokat számít a felbontás. Kipróbáltam 144x900-on very high beállításokkal és kb akkora az fps, mint 1680x1050-en medium beállításokkal.
  • Muttley
    Van ilyen graf Stalker soc és nem kell hozzá fél Paks. Úgy híjjják, hogy complete 2009. A totyijában láttam is. Valami Artispavel szerkesztette. Keress rá a kugliban.
  • IMYke2.0.0.0
    nVidia-sokat szivatja a program [beépített Fermi-reklám :)))].
  • Evoluti0N
    Ezt nem értem. Amikor elindítom a játékot grafikus kártya frissítést kér. Geforce 9800 GT-m van. Megnéztem és januári driver a legújabb és az van fenn nekem. Szal nem tudom, h mi a baja.
  • Shep
    Hát de ha történetet akarok akkor elolvasom a könyvet. Ez egy játék akkor szerintem joggal várható el némi interaktivitás és, hogy a feladat ne az legyen ,hogy x ponton állj és lőj le n+1 szörnyet. Valamint a régi jól bevált menj ide vedd fel vidd el oda nyomj 'Használ' gombot. Persze lehet mondani ,hogy más játékban is ez van. Ja nagyjából igaz is, de valahogy mégis változatosabbnak tűnik az egész. Inkább csinálták volna meg ezzel a grafikával a STALKER 1-et, bár gyanítom akkor ahhoz 2 Paks is kevés lenne :)
  • mflex #728
    Na ne idegesíts már, nem azért van 30'-as monitorom és erőmű alatta, hogy gagyi felbontásban játsszak. Azon a felbontáson és beállításokon, még csak elképzelni sem tudod, hogy milyen a játék tényleges kinézete, ahogy azt a fejlesztők elképzelték. Egyetlen egy helyen esett vissza az fps tegnap 30 alá, általában 40-60 között röcög, bár az új 10-3-as driver, kemény 2 fps hozott.
  • Sliders
    Minimális gépigényben 2 magos proci volt megadva. Ettől függetlenül elvileg elindulhat. XP-d van? Ott voltak anomáliák másnál is.

Szeretnék annak válaszolni aki azt írta, hogy 1920 felettre optimalizáltak. Ez nem igaz mert 2560*1600-ban simán kifektet egy 5970-est. Az AF-et le kellett venni és DOF-ot ki hogy élvezhetően menjen. 1920*1080-ban viszont már tényleg akadás mentesen megy.

Azzal sem értek egyet aki azt írta, hogy középszerű a játék. A gém egy történetet mesél el ami közben feladatokat kell megcsinálni és vannak benne jó fordulatok. Aki a történetre nem vevő csak a nyers lövök és megyek végigrohanom a pályát annak valszeg nem fog tetszeni.
    Aki szeret körülnézni és érdeklik a részletek azoknak minden bizonnyal bejövős lesz. Mert szerintem oltári és én nagyon ott érzem magam.

Mikor a Library-ban majdnem összefostam magam, meg a D6 pálya érdekességei és izgalmai mind nagyon bejöttek.
  • IMYke2.0.0.0
    1440*900-ban szakít bizony, mint a szél.
  • Itsuki
    lehet h már volt róla szó,de nem nézek 723 üzit vissza. Dead city pályarészen vagyok az elején. és bármit csinálok nem reagál,csak fényt kapcsolja be és fut. Hiába nyomom az m-et h lássam az iránytűt,hiába választok elő 1 fegyót nem veszi elö. ez játék hiba v ien a játék? v esetleg ezt meglehet oldani?
  • rumkola
    megnézném ezt very highon 4850-en, ahogy szakít mint a szél :DDD
  • Suri hun
    thx megpróbálom
  • Csokis
    Készül a widescreen fix. Forrás!
  • Shep
    Nyomva kell tartani egy darabig, nem csak simán megnyomni.
  • Suri hun
    Na de ez a gond nem veszi le. A g betű a levétel ha jól emlékszem de nem csinál rá semmit.