WAREZ TÉMÁKKAL FÁRADJON MINDENKI ODA, AHONNAN A WAREZ VERZIÓT LETÖLTÖTTE...ITT A JÁTÉKKAL FOGLALKOZZUNK!!!

ALTERNATÍV BEFEJEZÉS KRITÉRIUMAI: SZÖVEGGEL, SZÖVEGGEL BŐVEBBEN (angolul) | VIDEÓVAL 1.rész - VIDEÓVAL 2. rész (németül)
  • jay1600
    jogos Nálam is ez volt...bár féltem, hogy a 2 mag kevés .. de úgy nézem a 4 mag is :D szóval nem NÁlam van a hiba..a játék über király.. ötletes.. néhol elnagyolt .. remélem lesznek komolyabb monsterek+ hátha komolyabb gamelay időt kapunk. nem 4-5 óra játékidőt - ami manapság megszokott dolog..rettenetesen gagyi az AI :( ez van:) grafika sztem überkirály... nem értem egyesek miéárt sírnak, hogy vesznek xboxot, mert szutyok a pc port---> egy mai átlag konfigon Xbox szintű grafikán simán szaladgál, tehát normal dx 9 ... sztem egy c2d + 3850 720p-be eltologatja.. csak a physix-et kapcsoljátok ki.. NÁlam e5200 3.5 + 4850.. 1280-ba highon játszható dx 10-be -- 1024-be megse rezzen..
    vki nem tudja mire jó aza a háromszög? ott oldalt mutatja hogy van 9 de nem értem mire jó :D