WAREZ TÉMÁKKAL FÁRADJON MINDENKI ODA, AHONNAN A WAREZ VERZIÓT LETÖLTÖTTE...ITT A JÁTÉKKAL FOGLALKOZZUNK!!!

ALTERNATÍV BEFEJEZÉS KRITÉRIUMAI: SZÖVEGGEL, SZÖVEGGEL BŐVEBBEN (angolul) | VIDEÓVAL 1.rész - VIDEÓVAL 2. rész (németül)

ALTERNATÍV BEFEJEZÉS KRITÉRIUMAI: SZÖVEGGEL, SZÖVEGGEL BŐVEBBEN (angolul) | VIDEÓVAL 1.rész - VIDEÓVAL 2. rész (németül)
-
"Imyke: maradjunk annyiban hogy qrvamód szánalmas az agyonzoomolt képeket nyomogatni,és azzal bizonygatni hogy fos a grafika,mivel ez gyk az eddigi egyik legszebb game.:)"
Még csak nem is zoomoltam rajta. Épp ez a megdöbbentő. Egyszerűen az 1920*1080-as képen [Firefox-ban, nagyítás nélkül megnyitva] EasyCapture-rel kijelöltem a területet, és lefotóztam.
Nem szokásom 300-600x zoomolt képekkel játékok satnyaságát bizonygatni. Nem olyan ember vagyok.
Egyszerűen szóvá tettem azt, amit Te sem voltál hajlandó érteni a hozzászólásomból: 10+ éve már képesek voltak lekódolni normális íveket, tárgyakon, 2010-ben hogyhogy nem?!
Közben meg a játékok pofátlanul optimalizálatlanok [köszönjük a konzoloknak], és izomgépeken futnak úgy, mint a konzolokon ---> mintha emulátorokkal játszanának a PC-sek.