WAREZ TÉMÁKKAL FÁRADJON MINDENKI ODA, AHONNAN A WAREZ VERZIÓT LETÖLTÖTTE...ITT A JÁTÉKKAL FOGLALKOZZUNK!!!

ALTERNATÍV BEFEJEZÉS KRITÉRIUMAI: SZÖVEGGEL, SZÖVEGGEL BŐVEBBEN (angolul) | VIDEÓVAL 1.rész - VIDEÓVAL 2. rész (németül)

ALTERNATÍV BEFEJEZÉS KRITÉRIUMAI: SZÖVEGGEL, SZÖVEGGEL BŐVEBBEN (angolul) | VIDEÓVAL 1.rész - VIDEÓVAL 2. rész (németül)
-
Na befejeztem a játékot :) A következő a véleményem:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!WOOOOW! Nagyon jól meg lett csinálva. Azt hiszem méltó átirata a könyvnek. Mind a grafika, mind az, ahogyan végighallgatva megtudod az emberektől azokat, amiket a könyvben is hallasz. Nyilván fel kellett turbózni (mutánsnok, harc), de a sok öldöklés mellett képes volt a játék megtartani azt a filozófiát, ami a könyv alapja volt.
Néhány dolog viszont lehetett volna jobb is. Például a könyv egyik legmeghatározóbb pillanata az, amikor Artyom kikerül a felszínre végre és egyedül végig kell mennie a másik állomásig. Itt sem éreztem volna hátránynak, ha a könyvtár lett volna az első pillanat amikor a felszínre érünk. Emellett a könyvtár nekem túl szétrombolt volt, én a könyvben sokkal épebbnek képzeltem (ez az én véleményem). És sötétebbnek. Viszont a Könyvtárosok remekül meg voltak csinálva, az egész játék legjobb része az a fejezet volt. Ahogy a szemkontaktusra megdermedtek, de ahogyan elfordultál és vissza, már ott voltak a nyakadon.
Ezek mellett legalább a főbb szereplők arcát megváltoztathatták volna, mert néha úgy voltam h:"Hé te nem az XY vagy? De ő már meghalt, nem?" Meg a másik, hogy a ballisztika néha nevetséges volt. A fejébe eresztett 5 golyó után is még felállt, hát mondom...
De összességében nagyon élveztem, és a pozitív véget is egyből sikerült megcsinálni :D A játék hangulata 5/5, emellett a "túlélős-faktorok" is nagyon el lettek találva-gondolok itt a gázmaszk szűrőcseréjére, illetve berepedéseire; a felpumpálható lámpára és a gyér töltényszámra. Az tény, hogy az oroszok (egyre jobban) kenterbe verik a nagy multijátékgyárosokat, mind a S.T.A.L.K.E.R. mind ez egy nagyon szépen felépített, jól kitalált és remek történettel rendelkező játék. Ennyi :)