WAREZ TÉMÁKKAL FÁRADJON MINDENKI ODA, AHONNAN A WAREZ VERZIÓT LETÖLTÖTTE...ITT A JÁTÉKKAL FOGLALKOZZUNK!!!

ALTERNATÍV BEFEJEZÉS KRITÉRIUMAI: SZÖVEGGEL, SZÖVEGGEL BŐVEBBEN (angolul) | VIDEÓVAL 1.rész - VIDEÓVAL 2. rész (németül)
  • twine
    Sziasztok!
    Olvastam a cimsort az oldal tetején, de nem tudok máshova fordulni...
    Ennyire nem vagyok hülye a pc-hez mint amilyen arcpirító kérdést fogok feltenni:
    Hogyan kell telepíteni a játékot? Steames game még mikor megjelent a steam akkor volt fent utoljára a gépemen....tegnap telepíteném, felteszi a steam-et, ami csak internetkapcsolattal akart indulni(nekem otthon nincs),,gondoltam mobilt rákötöm hogy tudjon csatlakozni lesz ami lesz...Akkor viszont frissitené a steam-et, amit GPRS kapcsolattal 200Mb-os limit-el nem igazán szerettem volna igy maradt a megszakítás, majd steam uninstall! Ha jól láttam a játékot még tulajdon képpen el sem kezdte telepíteni! Szóval akár priviben,, akár itt tömören egy két mondatban: "ha az ösvényt megmutatjátok, én már valahogyan biztos végig sétálok rajta" alapon egy kicsi segitséget kérnék az installhoz....
    Köszönettel
    üdv