WAREZ TÉMÁKKAL FÁRADJON MINDENKI ODA, AHONNAN A WAREZ VERZIÓT LETÖLTÖTTE...ITT A JÁTÉKKAL FOGLALKOZZUNK!!!

ALTERNATÍV BEFEJEZÉS KRITÉRIUMAI: SZÖVEGGEL, SZÖVEGGEL BŐVEBBEN (angolul) | VIDEÓVAL 1.rész - VIDEÓVAL 2. rész (németül)

ALTERNATÍV BEFEJEZÉS KRITÉRIUMAI: SZÖVEGGEL, SZÖVEGGEL BŐVEBBEN (angolul) | VIDEÓVAL 1.rész - VIDEÓVAL 2. rész (németül)
-
hát nem tudom...szerintem határozottan nem rossz játék, sőt, a műfaján belül (mint túlélő horror, egyedi játékelemeket tartalmazó FPS) kifejezetten jó. el kell ismerni persze, hogy az MI az igen furcsa dolgokat művel néha, habár eddig én nem láttam ANNYIRA pocséknak, hogy ne lehessen játszani vele. na most, ha pl. ki kell pucolni egy banditatanyát, és az ott lévő 10 ellenfélből egy vagy legfeljebb ketten pont a rossz oldalon keresnek fedezéket (hihi), attól szerintem nem dől össze a világ. igaz ugyanakkor az is, hogy nem igazán akarnak bekeríteni se (hiába kiáltozzák, hogy flank him!), inkább kempelnek egy fedezék mögött (már ha eltalálják melyik oldalon érdemes (hihihi)...
sokan felhozzák a FEAR MI-jét, ami kétségkívül elég jó, de az előzetesek alapján én pl. sokkal többre számítottam, ilyen értelemben tulajdonképpen csalódás volt...mert jól csinálták, de semmi kiemelkedő nem volt.
szóval a hangulathoz, az atmoszférához meg egy csőFPS-hez képest egyedi játékelemekhez viszonyítva az a néhány MI butaság szerintem egyáltalán nem zavaró. még a gránátot is jól dobják :)
valaki esetleg tanácsot tudna adni a itt kifejtett dilemmámra? :) hm?