WAREZ TÉMÁKKAL FÁRADJON MINDENKI ODA, AHONNAN A WAREZ VERZIÓT LETÖLTÖTTE...ITT A JÁTÉKKAL FOGLALKOZZUNK!!!

ALTERNATÍV BEFEJEZÉS KRITÉRIUMAI: SZÖVEGGEL, SZÖVEGGEL BŐVEBBEN (angolul) | VIDEÓVAL 1.rész - VIDEÓVAL 2. rész (németül)
  • Magiszter
    Érdekes dologra lettem figyelmes a játékban:

Volt egy rész a WAR fejezetben amin nem tudtam továbbmenni, mert mindig megöltek. Hiába volt nálam AK47 meg kismillió lőszer, egyszerűen hiába lőttem el majdnem mindet nem ment (megj: Azért az kicsit durva hogy közvetlen közelről 6 lövés kell a shotgunból hogy valaki meghaljon. Még ha golyóálló mellény is van rajtad az első lövés minimum eltöri pár bordádat és az bizony visszavesz a mozgékonyságból.), szóval kicsit megmogorvultam. Előkaptam a kést, és kb 1 perc alatt lerambóztam vagy 20 állig felfegyverzett katonát. Utána csak néztem a monitort leesett állal. Egy nyamvadt szalonna-szeletelővel kinyírok bárkit, míg fél tárat az AK47-esből röhögve kibírnak. Na kérem ez azért mellbevágó felismerés volt. Jó játék, mert élvezetes és érdekes az egész világa, de valahogy nem tudtak a realitások talaján maradni, ami a fegyverek és sebzésük kérdését illet (konkrétan nem sebez a fegyvered).