WAREZ TÉMÁKKAL FÁRADJON MINDENKI ODA, AHONNAN A WAREZ VERZIÓT LETÖLTÖTTE...ITT A JÁTÉKKAL FOGLALKOZZUNK!!!

ALTERNATÍV BEFEJEZÉS KRITÉRIUMAI: SZÖVEGGEL, SZÖVEGGEL BŐVEBBEN (angolul) | VIDEÓVAL 1.rész - VIDEÓVAL 2. rész (németül)

ALTERNATÍV BEFEJEZÉS KRITÉRIUMAI: SZÖVEGGEL, SZÖVEGGEL BŐVEBBEN (angolul) | VIDEÓVAL 1.rész - VIDEÓVAL 2. rész (németül)
-
Novotsik #1239 Sziasztok,szerintem egyáltalán nem fosatós egy játék nemtudom egyesek miért paráznak tőle, egy egyszerűen elbaszott játék az ellen is nehezen hal lőszer se van nagyon továbbá a gépigény is borzalmas ezek az oroszok nagyon el vannak tévedve ahány játékot csinálnak annak mindig baszott nagy gépigénye van (cryostasis). Ami engem iritált baszottul az az h amikor a felszinen kell menni akk soha sincs elegendő ilyen maszk (meg mi a fasznak annyira hideg van vagy mi? Mert sugárzás már rég nem lenne szerintem) szűrő vagy nem is tudom amit cserélgetni kell állandóan mert kb 2 parc alatt elfogy az oxigén ami szerintem faszság mert tovább bírja a valóságban úgy gondolom,meg a halott katonákról nem lehet leszedni stb. szerintem elég fos egy játék és nem a grafika tesz egy játékot faszává! Összeségében unalom űzőnek biztos h jó.