Miért nem tudunk elaludni?
  • akyyy
    Engem is néha kurvára zavar az álmatlanság(másik topik ugyebár), de félek lassan hogy most ez rosszabb lesz.

Eddig oké volt ha suliidőben monjduk 10-ig felvagyok aztán alvás, esetleg fél 11ig is fel lehet lennni, csak reggel nagyon morcos leszek.
    Általában fél7kor keltem, elkészültem fél ora alatt, és negyed8kor indultam a buszhoz, 10-15perc buszozás( de volt mikro gyalog) a suliba, oszt jeh.
    Régebben kocsival bevittek, meg stb., de az nagyon zavaró volt 3 éve, mikor xaktákat néztem vasárnap esténként ami 11 fele végzett, utánna meg MMM-t néztem m1-en... éjfélig nem volt ott alvás, vagy a tv miatt, vagy azért mert az xaktákon gondolkodtam és volt h vmikor hajnali3-4 fele aludtam el, és reggel korán kelés:(

Most viszont kegyetlen lesz, mert másik sulim lesz, előzőt elvégeztem:) és most be kell járnom miskolcra:CC 1 óra buszocskázás, durva lesz, fél 7kor már el kell indulnom, és ha lekésem a buszt, ami elő fordult eddig néha, de sebaj volt, hisz gyalog is mehettem, vagy az utsó pillanatokba is jöttek buszok, de most nem igy lesz..........:S Venni kell ide vmi nagyon erős nyugtatót... bár ha jl tudom csak 1 nap lesz, mikor 8ra kell menni, a többi nap olyan hogy 10-re, vagy 12-re:PPPPPPPPpppp