Miért nem tudunk elaludni?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amúgy este ha nem tudtok aludni akkor csavarjátok ki mert a bennünk férfiakban van valami hormon ami azután /khm-khm/ termelõdik és ettõl a hormontól rohadtul beálmosodunk. szóval ilyen egyszerû. kielégült fejjel mint egy jóllakott ovis szépen rá kell dõlni az ágyra.
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
durva volt
A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
általában az ébresztés elõtt szoktam kelni 5 perccel 😄, elfelejtem kikapcsolni, aztán megijedek miért csörög a mobilom ilyenkor...😄
mostanában azt csinálom,h 7:55-re van beállítva az ébresztõ,és ugye mindig kinyomom.és van,amikor visszaalszok,de van amikor sikerül felkelnem.
viszont azt tapasztaltam,h mikor visszafexek,mostmár mindig hamarabb kelek.elõször még fél 11-kor keltem,de ma pl 3/4 9kor 😊
meg az utóbbi idõkben magamtól felkelek 6 órakor :S
csakhát az még korán van,és annak reményében,h még tudok aludni mondjuk pont 2 órát,ezért visszafexek.
de ha suli lesz,nincs szarozás,egybõl fel kell kelni 😊
és én is azt figyeltem meg,h bármikor fexek le,akár 8kor,akár hajnali 1-kor,mindig kb 10-11ig tudok aludni.viszont képes olyan dolgokra az agyunk,h ha fel kell kelni mondjuk 8kor,akkor fel tudsz kelni 8 elõtt.nekem ez már sokszor bejött,mindig negyed órával azelõtt kelek,mint amikor fel kéne kelnem.és nekem ez mûködött hajnal 5 órási kelés,és 9 órási kelés elõtt is.
ReaL MaDRid x siempre
Az elején tényleg nehéz, de ha belejössz, utána simán megy minden.
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Ha végképp nem megy én is zenét hallgatok. Az ágyam mellett hever az mp3 lejátszó, azt beteszem, (ugy hogy tök halkan szól) és egy idõ után úgy alszom el tõle hogy észre se veszem. Csak ki kell kapcsolni még mielõtt elaludnék:|
Volt már, hogy ismétlésre volt beállítva, én elaludtam és reggelig ment a gép😄 Jól le is merült az elem.
A monoton számolásba simán bele tudsz aludni, fõleg ha mindennap csinálod. Egy idõ után 10-et sem kell megszámolnod belõlük és alszol is.
You\'ll never walk alone!
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Eddig oké volt ha suliidõben monjduk 10-ig felvagyok aztán alvás, esetleg fél 11ig is fel lehet lennni, csak reggel nagyon morcos leszek.
Általában fél7kor keltem, elkészültem fél ora alatt, és negyed8kor indultam a buszhoz, 10-15perc buszozás( de volt mikro gyalog) a suliba, oszt jeh.
Régebben kocsival bevittek, meg stb., de az nagyon zavaró volt 3 éve, mikor xaktákat néztem vasárnap esténként ami 11 fele végzett, utánna meg MMM-t néztem m1-en... éjfélig nem volt ott alvás, vagy a tv miatt, vagy azért mert az xaktákon gondolkodtam és volt h vmikor hajnali3-4 fele aludtam el, és reggel korán kelés😞
Most viszont kegyetlen lesz, mert másik sulim lesz, elõzõt elvégeztem😊 és most be kell járnom miskolcra:CC 1 óra buszocskázás, durva lesz, fél 7kor már el kell indulnom, és ha lekésem a buszt, ami elõ fordult eddig néha, de sebaj volt, hisz gyalog is mehettem, vagy az utsó pillanatokba is jöttek buszok, de most nem igy lesz..........:S Venni kell ide vmi nagyon erõs nyugtatót... bár ha jl tudom csak 1 nap lesz, mikor 8ra kell menni, a többi nap olyan hogy 10-re, vagy 12-re😛PPPPPPPpppp
<#hawaii>#hawaii>
Nézz meg valami DVD-t, vagy játsz valamivel, esetleg olvasgass.
Aztán aludj akkor, ha már nem tudsz ébren maradni.
Nyáron minek reggel felkelni? 😊
Zénó, a NEMZETI NINJA! http://ninja.freeblog.hu/ Saját, napi frissítésű, kézzel rajzolt képregényblog!
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
„Szeresd úgy felebarátodat, mint saját magad.” Ez azt jelenti, hogy ki is kell vernem neki?
-Paul Oakenfold New York
-Sasha&John Digweed - Expedition 1-2
-Sasha&John Digweed - North 0rad
-Sasha&John Digweed - South Orad
-Blank and Jones - Relax Limited Edition
-Mangoa Spiritual Travelling
ezek kiválóak egy kis délutáni nyálcsorgós szunyára <#vigyor>#vigyor>
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
No de ugye márcsak ki kellene találnunk mit tegyünk ez ellen, mert néha olyan dilis vagyok a kevés alvástól, hogy elküldöm a femilit melegebb tájakra, ok nélkül. Az a sok reklámozott cucc nem vált be.
„Szeresd úgy felebarátodat, mint saját magad.” Ez azt jelenti, hogy ki is kell vernem neki?
ha nem tudok egy videofájlon egy bizonyos effektet megcsinálni ugy, ahogy én szeretném, addig nem nyugszok, míg össze nem szenvedem használható állapotra 😊
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Szóval értitek.<#vigyor>#vigyor>(Ezt jól megaszontam.)
Mikor lefekszek,akkor elkezdek gondolkozni,és egyszerûen nem bírok ettöl aludni.
Megpróbálok nagy feketeségre gondolni,ez fél-1 óra fetrengés után beválik,és sikerül elaludni.
Bár az is igaz, hogy amikor délután jártam suliba, akkor meg az volt a gáz. Bírtam 2 napig.
A vonaton alvásról jut eszembe. Minden nap buszozom 2x30 percet. A buszon 5 perc alatt elalszom:d Nemtom, hogy az állandó zaj, vagy csak a ringatózás az oka, de tény, hogy legjobban a buszon tudok elaludni😄 Kár, hogy olyan rövid az út.
Persze ha fél nap dolgoznunk kéne akkor meg azért panaszkondánk, hiába tudnánk rendesen aludni :c
...
Ha viszont úgy fexek le hogy jó volt a nap és most pihi és az tényleg semmire nem gondolok csak kényelembe helyezem magam, becsukom a szemem és ennyi...vagyhát igen...Hustler tv :o)
Nem is tudom, hogy lesz ez a sulizás 3 hét múlva...mivel 1-2 fele fexek és 10-11 fele keltem majdnem egész nyáron...Eddig suli idõben keltem fél nyolckor...közel volt a suli 😄
Most kéne kelnem fél/háromnegyed 7kor :S
Sztem meg fogok pusztulni :S
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
õõõõ, mit?? <#wilting>#wilting><#bdead>#bdead>
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
de pl mikor egyik kedven netes gémeme 2 hétig nem votl jó és indulás elõttui éjszaka aludni sem bírtam 😊
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Szerencsére nálam nincsennek elalvási problémák, de csak nyugodt csendes helyen tudok elaludni, bár ha valamit várok, akkor néha felkellek, és össze-vissza gondolkodom baromságokat, és olyankor adom be magamnak, hogy már le kéne állni 😄
Suli idõben nincs ilyen, de mivel nyárvan megtehetem...ha dolgozni megyek akkor is késön fekszek és már csak a kávé segíthet 😞
Elalszok hajnali 3-4 fele aztán délután fél 3-kor kelek, utána meg ver a víz, hogy átaludtam a fél délutánt..ezen kéne változtatnom :]
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?