Miért nem tudunk elaludni?
  • hnoemi
    Én is sokszor órákig fennt vagyok, még ha fáradt vagyok, akkor is. Nem tudom "kikapcsolni" az agyam, állandóan jár valami a fejemben. Aztán amikor már kíváncsi vagyok mennyi az idő, megnézem az órát, és akkor már azon agyalok hogy "hú basszus, aludni kéne mert hulla leszek mint mindíg". Ez persze suli alatt jellemzőbb. Már félek is, jön megint. Ilyenkor fennt lehetek amíg tényleg be nem dobom a szunyát, és reggel is jó, mert magamtól kelek. Amikor felébreszt valami vagy valaki, akkor nem vagyok olyan kipihent, mert mindíg akor alszom a legédeseben és morcos leszek. És persze hogy reggel tudok a legjoban aludni. Volt, amikor régebben 5kor keltem suli miatt és mégis bírtam, de most már nem megy. Szerintem ez az én esetemben valami pszichés dolog lehet - nem, nem vagyok bekattanva, csak egyik szülőegységem okozott némi kellemetlenséget. Igaz abból már "gyógyulok", de az alvás csak nem megy. A korán fekvés meg egyszerűen nem menne, évek kellenének hogy megszokjam, dehát manapság ez nem megy - jó filmek, sok sulis sz.r, sok zaj meg a többi. Szóval igazad van.

Bár az is igaz, hogy amikor délután jártam suliba, akkor meg az volt a gáz. Bírtam 2 napig.