Miért nem tudunk elaludni?

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tarajos Sül
nemtom,hogy már irtatok-e hasonlót
de a válasz a biológia-i órában rejlik!
Ugyanis a "tested" megszokja,hogy ekkor kelsz fel minden nap,és ha mindig igy kelsz fel,másnap nem fogol 2 órával elöbb felébredni,kivéve ha wc-re kell menned 😊
Én is ugy vagyok,hogy a suli idején 5:40-kor keltem fel mindennap(azért voltak kivételek,mikor a biztonsági terv 😄D (vekker)ébresztett fel)
Mostanában pl már 9-kor kelek fel,mert ezelõtt amikor 7-kor keltem csak visszafeküdtem
Mr Csé
haggyatok 😄DDD

A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam

Mr Csé
haggyatok 😄DDD

Sir Quno Jedi
Hozzám már ne szóljál, nem is ismerlek! 😄DDD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

szal mgé tagadod is..., bah...
😛PP

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Mr Csé
én ugyértem álmodozás 😄 nem maszti

Mr Csé
😄 és az impotencia?

mert enm vagyunk álmosak? 😄
a viccet félretéve nekem is kell egy fél-1 óra az elalváshoz viszotne nyi idõ alatt garantált, bármikor bárhol 😄

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

nem álmatlanság néven kerestem😊
akyyy

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

akyyy
van álmatlanság topik pontosan erre a témára, még én nyitottam anno, abba is bõven elfért volna, és ugy látszik nem használtad akeresõt!

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

cSuwwi
hát csavard ki vazzeg 😊
vajon miért alszanak el szex után egybõl a férfiak?
ha nincs nõ, a marokmarcsa is elég, utána aludni fogsz...

shit happens

bakvarnyu
Ha már ugyis jatekforumon vagyunk: nekem bevalt, hogy atgondolom a delutan tolt
jatekokat, mit rontottam el, mi sikerult mi nem, es maris elalszok<#wink>

Ha pucér nõkre gondolok az nálam az alvással ellentétes hatást vált ki...
Sir Quno Jedi
Nos ha vannak ilyen periódusok, mikor nem tudsz pucér nõkre gondolni, akkor gyorsan nézesd meg magadat szakorvossal! Egy egészséges férfi MINDIG tud pucér nõkre gondolni...MINDIG!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Rise Against
én merev brével nem tudnék elaludni :d

StephenKing
Nekem az elalvás elötti szex remekül bevált egy kis etyepetye aztán már alszok is mint akit fejbevertek.

Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!

Rise Against
bezzeg régen az egész nap dolgozó paraszt nem panaszkodott hogy nem tud este elaludni =)
nyílván ha fizikailag nem vagy fáradt, nem is fogsz tudni elaludni.

Mr Csé
én pucér nõkre szoktam gondoloni és kb 10 perc alatt elalszom csakhát néha
nincs kedvem ilyenre gondolni és akkor énis forgolodom 1 orát 😊

gameplusz
Bele kell merülni a gondolatokba, gondolj egy dologra, aztán abból valami másra, és így tovább. Hasonló a bárányszámlálás is 😄

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

😛
Sir Quno Jedi
Megbocsáss, ezt újra tudnád fogalmazni?! A MICSODÁD nem kapcsolt ki???! 😄

Lehet hogy nem kapcsol ki az agyam?😄
Mikor újraolvastam a kedvenc könyvsorozatomat 3 órán át vergõdtem, mert állandóan a könyvben történt eseményeken rágódtam...
Tinman
Egyszerû:

Ha fizikai munkát végzel egész nap --> Este olvass.

Ha szellemi melót végzel --> Kerékpár, futás, nagy séták, kondigép stb.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

PLackó
velem is így van fõleg így nyáron.
egyszerûen nem tudok aludni, és nagyon idegesítõ tud lenni😄
Éjfélkor lefekszek, 2körül bírok csak elaludni.

de a brainiacban ez nincs benn😊
a macskám 1perc alatt elalszik ez a kis élõsködõ éhenkórász

Anyától való távozás után reinkarnációt nem fogadunk el!

hunbasser
ez vmi brainiaces kérdés...😄

ReaL MaDRid x siempre

járj el futni, nálam bejött (feltéve ha nem vagyok hozzá fáradt😊

én amikor napokon keresztül programozok és egy problémára nem találom a megoldást akkor van az hogy nem tudok aludni
mert ha az ember agya nem tud kikapcsolni az megjelenhet álmatlanság formájában

*akkor is ha éjfél után fekszem le...
Hali
Miért van az, hogy egyes emberek a nap bármely szakában képesek elaludni egykét perc alatt, míg mások az éjszaka közepén is csak órák múltán alszanak el?
Én például, mindig egy-másfél órát forgolódom az ágyban, akkor ha ha éjfél után fekszem le...
← ElőzőOldal 3 / 3