Miért nem tudunk elaludni?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de a válasz a biológia-i órában rejlik!
Ugyanis a "tested" megszokja,hogy ekkor kelsz fel minden nap,és ha mindig igy kelsz fel,másnap nem fogol 2 órával elöbb felébredni,kivéve ha wc-re kell menned 😊
Én is ugy vagyok,hogy a suli idején 5:40-kor keltem fel mindennap(azért voltak kivételek,mikor a biztonsági terv 😄D (vekker)ébresztett fel)
Mostanában pl már 9-kor kelek fel,mert ezelõtt amikor 7-kor keltem csak visszafeküdtem
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
😛PP
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam
a viccet félretéve nekem is kell egy fél-1 óra az elalváshoz viszotne nyi idõ alatt garantált, bármikor bárhol 😄
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
vajon miért alszanak el szex után egybõl a férfiak?
ha nincs nõ, a marokmarcsa is elég, utána aludni fogsz...
shit happens
jatekokat, mit rontottam el, mi sikerult mi nem, es maris elalszok<#wink>#wink>
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!
nyílván ha fizikailag nem vagy fáradt, nem is fogsz tudni elaludni.
nincs kedvem ilyenre gondolni és akkor énis forgolodom 1 orát 😊
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Mikor újraolvastam a kedvenc könyvsorozatomat 3 órán át vergõdtem, mert állandóan a könyvben történt eseményeken rágódtam...
Ha fizikai munkát végzel egész nap --> Este olvass.
Ha szellemi melót végzel --> Kerékpár, futás, nagy séták, kondigép stb.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
egyszerûen nem tudok aludni, és nagyon idegesítõ tud lenni😄
Éjfélkor lefekszek, 2körül bírok csak elaludni.
Anyától való távozás után reinkarnációt nem fogadunk el!
én amikor napokon keresztül programozok és egy problémára nem találom a megoldást akkor van az hogy nem tudok aludni
mert ha az ember agya nem tud kikapcsolni az megjelenhet álmatlanság formájában
Miért van az, hogy egyes emberek a nap bármely szakában képesek elaludni egykét perc alatt, míg mások az éjszaka közepén is csak órák múltán alszanak el?
Én például, mindig egy-másfél órát forgolódom az ágyban, akkor ha ha éjfél után fekszem le...