POLITIKA MENTES TOPIK. KIZÁRÓLAG ÁLLAMHÁZTARTÁSRÓL LEHET BESZÉLGETNI, PÁRTFÜGGETLENÜL.

AKI USZíT, FIKÁZ, POLITIZÁL, AZ 1 HÉT PIHENŐRE MEGY EGYBŐL.
  • homeless
    Légyszíves ne töröld ki a hozzászólásaimat.

És ne mond azt, hogy te nem tennéd át másik országba a vállakozást, ha ott fele annyit se kell fizetni. A nagy magyar inkább ittmarad, és saját magát megszopatja. NINCS ilyen ember! Te se vagy ilyen csak valamibe bele kell kötni. És mond már el, hogy milyen szolgáltatásokat veszek igénybe, méghozzá ingyen!
    1. Mindenért fizetni kell
    2. Minden szarért kell adózni pofátlan módon. A legpofátlanab dolog(nem most vezették be) az örökösödési adó. wtf??? Ilyen parasztságot, hogy lehet már kitalálni??? Egyszer adózol életed során elég keményen, de ez nem elég, mert a halálod után a gyászoló családodnak is kell adót fizetni az összekuporgatott vagyonod után. És ez csak 1 pofátlan adó. Van még pár.

Ezek után ne mondd nekem, hogy bármiféle szolgáltatás igénybe veszek ingyen.

Ja meg én ukrán benzint tankolok, ukrán cigit szívok. És még örülök is neki, hogy legalább ez a kis pénz se a kormánynak megy, hogy a miniszterek elmenjenek belőle kúrvázni thai-földre.

Ja meg azt hallottátok, hogy havonta több millió $-ért bérelünk 5!!!! db vadászgépet? Az első kérdésem, hogy mi a retkes fasznak nekünk vadászgép? A második kérdésem, hogy mit érünk 5-el? :DDDDD Ezen akkorát röhögtem amikor meghallotam, hogy hihetetlen.

Ne töröld ki pls, mert ez nem off.