POLITIKA MENTES TOPIK. KIZÁRÓLAG ÁLLAMHÁZTARTÁSRÓL LEHET BESZÉLGETNI, PÁRTFÜGGETLENÜL.

AKI USZíT, FIKÁZ, POLITIZÁL, AZ 1 HÉT PIHENŐRE MEGY EGYBŐL.
  • homeless
    #222
    Nem akarom jellemezni a nagy Gyurcsány(meg ő magát se) híveket, mert azért már ban járna. Csak gondoljatok vissza miket ígért választás előtt, meg miket állított!!!
    Dübörög a gazdaság, stb... Ha annyira dübörög akkor miért kellenek ezek??? A nagy vitaműsorba azt a szöveget nyomatta, hogy a magyar vállalkozókat kell erősíteni. Hát kúrvanagy erősítést csinált. A vállalkozóknak ezentúl a minimálbérrel felvett alkalmazott után annyit kell fizetni az állambácsinak mintha 120e forintért lenne felvéve. Ezt csak az látja át aki vállalkozó vagy van a családjába vállalkozó.

    Szóval összefoglalva: Nekem nem az a legnagyobb bajom, hogy most milyen megszorításokat csinálnak, hanem azzal, hogy mekkora soha nem látott hazúgságokkal nyertek választást. És a legdúrvább az, hogy nem csak egyszerűen nem tartották be, hanem pont az ellenkezőjét csinálják.

    4év múlva kéne lejátszani ezt a gyúrcsány-csomag videót választások előtt, mert előre látom, hogy mi lesz 3,5 év múlva: Csökkentik 5%-al az adókat, eltörölnek minden megszorítást, támogatnak mindenkit, és a sok **** fél év alatt elfelejt mindent.

    Ui.: Nem szeretem se Orbánt, se Gyúrcsányt, ezért is szavaztam kis pártra.