Komolytalan#23
Szerintem az beszél így a WoWról, aki egy játéktól várja hogy legyen barátnője, ivócimborája, meg foci csapattársa is. Pedig a WoW csak egy játék, és aki így tekint rá (casual playerek) az nem is csalódik benne, és évekig el lesz vele. Én pl 1.5 éve játszom, és bár féltem a kiegtől, hogy megintcsak pár sz.ros insta oszt jóvan, most hogy megtudtam milyen változások lesznek benne, biztosan meg fogom venni (pl honor rendszer qka, totál más lesz helyette, választható nehézségű, és 40 helyett 5, 10, 25 fős (ergo többek számára elérhető) insták, casual és HC gamerek cuccai közötti különbségek így csökkennek). A barátnőmmel közös accounton játszunk, de emellett elég sokmindennel foglalkozunk is, így a heti wow időnk mozog olyan 10 óra körül fejenként. Így teljesen okés: ha ahhoz van kedvünk megyünk a telkünkre kertészkedni, ha csak punnyadnánk megnézzük a mozi/tv műsort, ha meg semmi sincs, akkor egyikünk wow, másikunk meg valami más (pl barátnőm most kapott egy 1500 db-os puzzlet, ez kitart neki vagy 1-2 hétig:-D Szóval kockáknak rossz hír a kiegészítő, aki igazi roll play játékos annak nem való a wow, de a kockák max 10%, az igazi roll play játékosok max 5% a teljes wow közösségből, ergo a Bliz letojja őket ugyanúgy, ahogy a SC Ghostot várókat. A Blizz 85% "csupán" szórakozni vágyó casualt szolgálja ki. Hál istennek. A legjobb játékfejlesztő a legszélesebb tömegért - ez így van rendben. Akinek ez nem tetszik, az kezdheti más cég játékait próbálgatni, mert a Blizt nem adjuk vissza :-P