Starcraft Ghost - végleg leállították?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A blizzard mindig is hires volt a videoirol,ezert nagy szegyen,hogy a jo regota fejlesztes alatt allo kieghez,az E3-ra sem voltak kepesek egy epkezlab videot osszehozni!
A hibamentesseghez annyit,hogyha nem megy a tesztservereken,akkor hogyan is tesztelik?
A casual es hc gamerek kozt a kieggel meg nagyobb lesz a szakadek,azon egyszeru oknal fogva,hogy az uj instakban meg erosebb targyak lesznek (tier3-as szett) amit egy casual nem tud majd megszerezni ,ellenben egy hc "konnyen"!
Tobb serveren van karim (aggrammar, bloodscalp, kor`gal),de egyedul a Kor`gal volt idaig problema mentes! Amugy erdekes modon minden frankon tud menni,problema nelkul(Guild wars,Silk road,ftp letoltes,torrent,persze ertelemzeruen nem egyidoben,sot ha jatszok akkor csak az megy,semmi mas)csak a WoW szorakozik....
A 2 ev tapasztalata: most csinaltak meg,hogy tavolabb is lehessen repulni egy gombnyomassal,ne kelljen minden helyen leszallni...ehhez 2 ev kellett? Epl,Wpl tele van bugos szornyekkel,nem tudtak kijavitani ennyi ido alatt? nem sok minden tortenik a botok, ellen sem a goldsellerek ellen szoval azon kijelentesed miszerint azert kell fizetni a karaktermozgatasert mert igy akarjak megakadalyozni az uzletelest serverek kozt, marhasag,powerlevelling,bot farmolas es maris mindenbol minden lesz az adott serveren,ehhez nem kell karit mozgatni!
Amugy ha jobban megnezed igazan nem sok ujdonsag lesz a kiegben ahhoz kepest,hogy miota csinaljak😞(
A ghost kár, hogy leáll, de akkor sem hiszem el, hogy több évi fejlesztõmunkát csak úgy kidobnak a szemétbe-
...+.
Az elozo jatekaik tobbszaz ora utan is roppant elvezetesek voltak (warcraft 3+frozen throne,na ott kocka voltam rendesen😄)
amúgy képzel én is csak a játék öröméért ültem le játszani eszemben sem volt hogy majd barátot/barátnõt/családot/kutyát/macskát találok majd magamnak.. fõleg hogy jobbára egyedül toltam .. semmi kedvem nem volt ahhoz hogy a sok tahó parszat vérpistike lenoobozzon úton-útfélen. bár mikor megtették akkor szívesen elbeszélgettem volna vele..
A WoW kieg bemutato videoja egy szaros ingame video (blizztol!) WoWban karaktermozgatas csillagaszati osszegert es az ingyenes megszunt,a servereik lagosak,nem kepesek kiszolgalni a jatekosokat, ha kicsit is tobben vannak egyidoben online,a questek unalmasak,a reputacio farmolasnal pedig meg a brazil szappanoperak is jobbak😊
Egy szo mint szaz,a Blizz is lesullyedt a beka segge ala😞( (pedig a kedvenc cegem volt,csupa top 1 jatekkal)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Diablo3 helyett meg dolgozhatnának valami RPG-n is. Elég igényes fejlesztõcsapat a Blizzard, de azért a tömegtermékre mennek, ez tény. Beleraknak mindent a játékba, ami az adott korszakban divatos, és várják, hogy ömöljön a fan-áradat. És ömlik bizony.
Más kérdés, hogy legalább igényes kommerszt csinálnak.
A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing
Van egy ismerõsöm aki 1.5 éven át napi 8-10 órát tolta. Mikor már a 2. karija is elérte a lvl60-as szintet, totál kifakadt.
Felnyílt a szeme... tényleg csak arra megy ki az egész, hogy legyél kõkemény függõ és vedd a GC-at.
Tévedés ne essék... nem azt mondom, hogy a WoW szar. A WoW a legaddiktívabb MMO talán ami létezik és ez "jó"... de ez már az a kategória amikor a túl jó, már rossz!
Nekem is nagyon hiányzik a Starcraft folytatás.
Eszméletlen igényes volt az alapjáték... wii neeeed mooor' :-)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Kezd már nekem is elegemlenni az egész WOW körüli felhajtásból, annyira azért nem jó az a játék, sõt én személy szerint megcsömörlöttem az egésztõl. Semmirõl nem szól az egész csak, hogy rávegyenek arra hogy napi 24 órádból 28-at a WoW elõtt tölts. A remek Starcraft meg Diabló világ meg a fiók alján pihen.
Szomorú tendencia, nagyon szomorú.......<#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#sir>#sir><#sir>#sir><#sir>#sir>
Egyébként talán csak hozzáállás kérdése az egész..
van aki kedveli fantasy-t és van aki nem .. jól el lehet játszadozni a gondolattal.. de nem személyes kedvenc. Viszont sajnos a jó ízes sci-fi témákat hanyagolják mostanában.. pedig azok lendítik elõre a világot <#ravasz1>#ravasz1>
.. de ha nem is jön elõbb&utóbb SC2.. a Supreme Commanderrel (alias Total Annihilation 2) azért vigasztalódhatunk
/*Bit-bit csóka, lag varjúcska, rendszergazdám kéreti a szerverét, nem adhatom oda, n00bok ülnek rajta. HackHackHackHackHack....*/
Teljesen elhanyagolják a Starcraftot, kiadtak egy patchet a BroodWars-hoz és ennyi, de azt is csak azért mert a koreaiak imádják a SC-ot.
Komolyan már csömöröm van a sok hülye kardozós-elfes szarságból, miért nem jön már a Starcraft 2???
Simán tarolna, rengeteg pénzt kereshetnének vele!
És a Ghost is aranybánya lehetne!
Az új WoW kieg pl. idehaza ~12k lesz + ugye a szokásos gamecardok megy a lehúzás évekig.
hüyle kifogás, pf!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Starcraft2 & Diablo3 viszont jöhetne