Rayman: Raving Rabbids
-
Rocco1 #671 Szevasztok, tegnap letöltöttem a játékot ezen a torrenten keresztül: http://thepiratebay.org/torrent/3822256/Rayman_Raving_Rabbids_-_Full_Rip, szóval nem crackelt a játék, valóban, minden rendben lenne, a menü is tökéletes, amikor 0%-ról elindítanám a saját játékomat, lejátsza a videót, majd minden hibaüzenet nélkül kilép a Windowsba. Azért mondom, hogy 0%-ról elindítani, mert ahogy letöltöttem, benne van egy 85%-os elmentés is, ami meg megy. Illetve addig megy, amig Rayman a szobájában van. Tehát úgy nézem, csak azok a pályák nem mennek, ahol ténylegesen a nyulakkal kellene foglalkozni. A lényeg.
Na mindegy, mivel már nem tudtam mit csinálni, megnéztem a rendszerkövetelményeket, ahol ez állt:
Processor: 1 GHz Pentium IV or AMD Athlon class processors (2.5 GHz or better recommmended) - ezt értsem úgy, hogy az én 1.10 GHz-s AMD processzorom a hibás, amiért nem megy? (Igényes a kis piszok, vagy csak már az én gépen elavult.)
Jó, hogy nem vettem meg a játékot. Na mindegy, aki válaszol valamit erre, annak köszi:)