• tnm #291
    OFF
    jó rendben, elírtad, de vedd figyelembe, hogy csak arra tudok reagálni, amit írtál és az előzőek után elhittem, hogy komolyan 13ra gondolsz.
    De legyen. Igen láttam mind a 12 részt, ami eddig elérhető volt. De nem, még mindig nem értem, hogy milyen poént löttem volna le a spekulálásommal. Most azért mert azt tippelem, hogy a következő választásokat mittomén a Zöld párt nyeri, akkor már nem is kell megtartani a választásokat??? Én örülnék legjobban ilyen guru lennék.:)
    És úgy érzem, hogy teljesen kulturáltak voltak a hsz-eim, addig a pontig, amíg az értetlenséget, és az a fatális elírásod ki nem verte a biztosítékot.
    A topik romboló hatás sztem-ha ismered ezt a kifejezést...- meg valahol ott kezdődött, hogy ennek az így is gyéren látogatott topiknak két (két gyakori) hozzászólójába is belekötöttél.
    ON
    Csak, hogy ne csupán szemeteljek:
    Holnap már lehet keresni -azoknak, akik nem felirattal nézik- a lezárást. És én meg fogom estig nézni remélhetőleg. És utána bejövök ide es beírom boolean jelleggel, hogy tetszett-e nekem a sztori lezárása. És nem fogom bespoilerezni, mert ezt se kell. - De, ha van mit, akkor azt beírom spoilerbe...
    Písz