haxoror#189
A fauna egy párezres populációjából néhány tízezer év alatt 6,5 milliárdos domináns fajjá váltunk, ez SZERINTEM egyértelműen mutatja hogy bennünk megvan a lehetőség hogy a természet "létrehozunk mindenfélét aztán talán túlél, talán nem" rendszerén túllépjünk és az ember mint faj végre ne a környezetének kiszolgáltatott állat legyen.
Ez az egyetlen útja a túlélésünknek mert a Föld sem létezik örökké szal valamit csinálni KELL különben végső esetben a Föld és a naprendszer pusztulásával mi is biztosan eltűnünk örökre, szal a természettel való egyensúlyra törekvés zsákutca mert a természetnek idővel úgy is annyi, viszont nekünk nem kell feltétlenül osztoznunk a sorsában.
Igen tudom baromi távoli dolgokról beszélek de mégis fontosak mert megmutatja hogy igenis az emberiség a legfontosabb és igen, "minden a miénk".
Viszont nem vagyunk tökéletesek, próbálkozunk, néha sikerül néha meg pofáraesünk, nem ez lesz az első alkalom hogy majd egy csomóan éhenhalnak, (ez morbid lesz sry) még mindig jobb a saját hibánk miatt bajba kerülni mint tehetetlenül és kiszolgáltatva egy külső hatásnak áldozatul esni, a saját hibánkból legalább tudunk tanulni.
Ha egy ilyen katasztrófa után vissza is esünk akkor legalább már nem a kőbaltától kell újra kezdenünk, két lépés előre egy lépés hátra de mégis haladunk.
Ez persze csak az én véleményem és ezért tartom a mi rendszerünket jobbnak mert ez az összes hibájával együtt is de legalább fejlődik, a busmanoké viszont stagnál és sehova sem vezet.
Ja és ezért nem tudok osztozni a világvége meg "ezt elbasztuk" hangulattal.