• rigidus
    #171
    "Már megbocsáss, de letöröm annak az embernek a kezét aki megpróbálja a gyerekemet a saját becses ideológiája nevében elszakítani tőlem és a családjától, azért gondolkozzál egy kicsit, talán nem mindenki gyűlöli zsigerből a családját..."
    A tiszteletteljes keresem az lenne, hogy a szemelyeskedest es az indulatokat tartsuk meg magunknak. Nem emlekszem olyan kijelentesemre amely a szemelyed ellen iranyult volna. Koszonom.

    A csaladjatol nem kell elszakitani senkit akivel torodnek, foglalkoznak, szeretetre nevelnek es kovetendo peldat mutatnak, mert annak ott a helye. Minden szulonek megadatik ez a lehetoseg meg munka utan is, mert TV-t nezni nem kotelezo, de a sajat gyereket felnevelni pedig az. Erre pedig meg extra ideje is lesz ha a kizsakmanylasnak vege lesz es nem az egesz eletet tolti munkaval. Aztan azok is EFFEKTIV termelomukahoz allnak akik az ertelmetlen tultermelest szorgalmaztak eddig, ill. akik meg eletukben sem dolgoztak, de van joguk elvenni a kozosbol, sokkal tobbet mint barki aki VALODI human eroforrast szolgaltat be.