• winnie
    Az általad felsorolt filmek közül én jópárat a hulladék kategóriába sorolok, persze van olyan is, amiben egyezik az izlésünk. De miért kellett NEM AMERIKAI filmet is felsorolnod, holott az én eredeti megállapításom arra vonatkozott.

ne a részleteken akadj fent, ha kell mazsolázhatok, de 1. szerintem amerikában arányában még mindig kevesebb a hulladék, mint mondjuk a világ többi országában. 2. attól, mint írtam, hogy szerinted valami hulladék még lehet jó film. és fordítva is, nemde? (most komolyan, mennyire megalázó már ízlésről vitatkozni - ha most idejönne valaki és azt molndja, hogy a saw a hulladék, akkor kinek higgyek? az egy dolog, hogy te kvázi fanboyként azt mondod, hogy csúcsszuper, de a másik nyilván alá is tudja támasztani, hogy miért rossz.

igazából az egész dolognak egy a lényege. szerinted te vagy az origó: "Azt hiszem az izlésemmel semmi baj nincs. " (most komolyan, ez mekkora arc már:) - én viszont hiszem, hogy az ízlésem nem határozza meg a filmuniverzum jó/hulladék tengelyét.

(itt egy random negatív kritika a fűrészről. én nem értek vele egyet, viszont ettől még igaza lehet.

alant pedig olvasható a fanboy-reakciók, akik nem véleménynek, hanem sértésnek vesznek egy negatív kritikát, mert nehogymár ne lehessen több vélemény:)