Pl az üzletekben:\"Még tartozok 10 forinttal,mert most nincs\"És akkor én nem szívesen megyek vissza nyomi 10 huf-ért
  • haxoror
    Na jó egy bolt aminek a működése elég masszív pénzmozgást feltételez, főleg kis címletekben, illene hogy gondoskodjon megfelelő mennyiségű apróról.

Általában nem szokot gondom lenni, de ahol melózom 2 bolt van a környéken, az egyikben reggel soha nincs apró szal amikor az eladó meglátja hogy nálam van apró akkor megkér hogy inkább azzal fizessek, simán 400-500 pénzt is adhatok apróban és még vigyorog is hozzá :)
    (pedig nincs joga a pénztárcámba néznie a parasztnak :D

A másik vmi undorító szar hely CBA! szerintem lopták a CBA táblát...
    Vérproli eladók, kínálat szar és az egész olyan koszos meg lepukkant mintha nem is európában lenne. Na mindegy szal a lényeg hogy max cigit veszek ott néha, és ez volt életemben az egyetlen hely ahol de. 10-kor a kasszás közli velem hogy nem tud ezresből visszaadni.
    Bazzeg levegőt sem kaptam hogy egy közepes mérető és egy országos lánchoz tartozó boltban hétköznap délelőtt leküzdhetetlen probléma egy kurva ezresből visszaadni a vevőnek, erre az a barom még rátesz egy lapáttal hogy menjek át a virágoshoz (50 méter), váltsam fel az ezrest aztán jöjjek vissza
    De legalább egy jót röhögtem :)

Ahol meg lakom ott a boltban ha a kasszában nincs apró akkor a csaj előkap egy rolnit és hűű már van is apró, na így kellene minden boltban csinálni szvsz