Sok kicsi sokra megy
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
2 év alatt az x hét alatt összegyülemlett aprópénzeket a zsebeimbõl mindig szétgórtam a szobámba, majd a havi pakolásnál egy helyre tettem õket.
tavaly összeszámoltam mind, most a mai nap fejeztem be az idei számolást.
összesen 16 729 ft értékben jöttek össze az aprók😄(1,2,5,10,20,50,100 forintsokból, bár az utolsó kettõbõl nem sok van mert azokat folyamtosan költöttem szinte)
Szóval, ezt a sok pénzt hol lehetne beváltani, postán,m bankban? Mennyit vonnának le róla? Fõleg ugy, mivel az 1 és 2 forintosokat már bevonták, de tudtommal postán átlehet váltani még:S
Csak kérdés, hány%ot tartanak meg.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
"Hát, Neked se' a legyek hordják össze..." 😊
Amugymeg nem erre a marhaságra akartam válaszolni 😊,hanem arra hogy nézd a topik nevét!
Sok kicsi sokra megy!
Tehát ha tõllem be is huzzák,de mássokkal is igy csinálják?
akkor már sokkal több 10 forintosuk van...
meg az már hülyeség annyira nézni az árat.pl egy doboz cigiért nem járunk bevásárlóközpontba 😄 de ki tudja egyik haverom 2 db elemért bement egy nagy bevásárlóközpontba 😄
a bevásárlóközpontokról meg annyit,hogy ott is lopnak minket,aki nézte az Aktív azon adásait,ami errõl szólt az tudja...
nálunk nincs ilyen gond,mert a mi fizetõezközünk erõsebb a forintnál és itt nincs ilyen 999 forinthoz hasonló árak.
az emberek inkább elmennek a multiba 2 forinttal olcsóbban megvenni a rosszabb minmõségüt
http://www.lohere.net - a MagyarChan
Ja konkurenciánál nem Tescora gondolok mert az más állatfaj mint egy vegyesbolt.
Elég hihetelen de tényleg így mûködik, jól belegondoltam és észrevettem magamon hogy én is ezt csinálom, ha fasz az eladó akkor nem vásárolok ott.
A kisebb boltokban is figyelni KELL az ilyesmire, sõt ott talán mégjobban.
a multiban nem fogadhatnak el a pénztárosok borravalót amugysem
és a zöldségük mindig szar mindegy hova mész
Nyugi, késõbb majd fogsz 😊
Általában nem szokot gondom lenni, de ahol melózom 2 bolt van a környéken, az egyikben reggel soha nincs apró szal amikor az eladó meglátja hogy nálam van apró akkor megkér hogy inkább azzal fizessek, simán 400-500 pénzt is adhatok apróban és még vigyorog is hozzá 😊
(pedig nincs joga a pénztárcámba néznie a parasztnak 😄
A másik vmi undorító szar hely CBA! szerintem lopták a CBA táblát...
Vérproli eladók, kínálat szar és az egész olyan koszos meg lepukkant mintha nem is európában lenne. Na mindegy szal a lényeg hogy max cigit veszek ott néha, és ez volt életemben az egyetlen hely ahol de. 10-kor a kasszás közli velem hogy nem tud ezresbõl visszaadni.
Bazzeg levegõt sem kaptam hogy egy közepes méretõ és egy országos lánchoz tartozó boltban hétköznap délelõtt leküzdhetetlen probléma egy kurva ezresbõl visszaadni a vevõnek, erre az a barom még rátesz egy lapáttal hogy menjek át a virágoshoz (50 méter), váltsam fel az ezrest aztán jöjjek vissza <#wilting>#wilting>
De legalább egy jót röhögtem 😊
Ahol meg lakom ott a boltban ha a kasszában nincs apró akkor a csaj elõkap egy rolnit és hûû már van is apró, na így kellene minden boltban csinálni szvsz
erre igazán rájöhetett volna...
http://visitor.extra.hu
1) nincs jogod a kasszába nézni te paraszt
2) nem csak te vagy egyedül a világon, mert ha a számlás jön annak pontosan kell visszaadni, vagy valaki olyan akinek nem 1 forinttal lóg hanem kettõvel akkor inkább oda adja az ember. Gondolj bele egyikõtõk sem fizetett a leirtak közül az esetekben apróval, akkor miért természetes hogy a boltos tele legyen érmékkel?
nem is beszélve arról hogy ha van hely ahova visszajársz és mindigadsz borravalót akkor gyakori hogy pl nincs pénzed engedik hogy hitelre egyél igyál, vagy olcsóbban adnak dolgokat meghivnak. Persze aki ilyen csóró barom hogy leragad 10 forintnál az gyüjtse, hiszen ezért a pénzért lehet már kapott volna pár jó emberi szót is
fido: igen ott a fizetése, a napi 2000 forint, itt leirták hogy ide megyek odamegyek, aztán mindenhol csak 1 forintot hagyok ott az is 10-20 forint
ahelyett hogy örülnél hogy ide meg oda tudsz menni amikor mindenki ekkora szarban van és nem az aprót sajnálnád
/szívlapát😄DD
mellesleg engem nem érdekel aza 10 forint(1-2 ezer az más) de mivan ha mindenhol ott hagyok 10ft-ot hm... 1 honapban mondjuk megyek xy-sok helyre mindenhol 10-20 forint azmár nem tíz fornit.... akis buzik meg húzkodják a jó annyukat-.- meg amúgyis általában azokat húzkodják akinek alíg van pl: kisöreg nyudíjasok....szal baromságokat nem beszéljél már....menj azt dobáld szét az utcán a pénzed ha ilyen sok van^^
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
De 10 Ft-on összeveszel bárkivel is? Topicot nyitsz róluk? Hát, Neked se' a legyek hordják össze...
"The trees move. Do you not see it?"
mondjuk 1 forintba nem fogok bele hallni, de ha jobban megnézzük, és ha minden ember ott hagy 1 forintot, akkor az év végére 100.000 biztos ott marad, ha nem több...
attól függ milyen bolt...
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
"Adós maradok egy forinttal."
A legtöbben egy "Csak nyugodtan"nal elintézték, de volt aki nézte közben a kasszát, ahol valóban nem volt apró (mivel ha valaki apróban adott, azt kivették és elrakták máshová).
Volt arra is példa, hogy az illetõ számonkérte, ilyenkor kapott egy 2 v egy 5 Ft-ost, örüljön neki.
Ez a magyar kereskedelem...
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
de ezt is csak egy párszor lehet megcsinálni 😞
\"It\'s gonna be legen... wait for it... dary!\"
mondjuk ha nappi 100ft-ot igy lenyulnak az csak összejön. (nem azt kell nézni hogy hu most 10 ft-al megvágtak,hanem nagyobb távon)
pl napi legyen 30ft
30ftx365nap 11.000ft
mongyuk 30 év alatt 328.500 meglepõ mi?
Emancipate yourself from mental slavement!
azt észrevettétek hogy a legtöbb cucc 4999 vagy 9.999.999 meg ilyenek, ezek tök viccesek szerintem
egyébként ez egy márketing fogás féleség, mert az ilyentõl azt jegyzi meg az ember hogy nem 10 millióba kerül az a kocsi hanem csak 9 millióba, és akkor hûha milyen olcsó, de cseszheti az eladó hogyha az ürge besétál 9 millióval és kéri a kocsit, mert a reklám miatt ezt jegyezte meg 😛
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Az ilyen pár forintos dolgokkal én nem szoktam törõdni, sajnos a forint mára olyan szar lett hogy tényleg nem sokat ér 10 ft :/
Viszont amikor direkt próbálnak átbaszni, fõleg ha egy butaarcú kis szar eladó próbál trükközni olyan bénán hogy még a hárommal mögöttem álló is látja hogy itt kérem átbaszás kísérlete forog fenn akkor elõjön belõlem az állat...
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
Másnap haver vett vmit , nem emléxem hogy mit , de apróba adta, és többet adott vissza mint amibe került, ezt megnéztük másnap egy ezressel , úgy normálisan adott vissza, szal ha aprót lát meghülyül a vénsége😄
ikszdé XD
Egy jó forgalmú boltban ha csak napi 100 embernél rakja el a 10 Ft-ot. Az havi 30000 Ft. Az már igen sok. Lehet a fél fizuja...
Divatcsapatok OLÉ!
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
most 10 forinté pattoktok?:S
szánalmas szerintem:S
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent