• Indigo
    Igénytelen a te anyukád ((hogy nevelhetett fel egy ekkora tahót?!?))

Miért nem szabad? Mert egy honlapnak elsődleges célja a tájékoztatás, a gyors információszerzés. Itt megint az történt, hogy a fejlesztők átestek a ló túlsó oldalára. Mi az hogy majd' 20 mp-ig tölt be egy nyamvadt weblapot?!? Addig háromszor elolvasom a gyűrűk ura trilógiát bazze ^^ Engem pl frusztrál hogy ilyen sokáig tölt, és ezzel gondolom nem vagyok egyedül. Közhelyes, de nagyon igaz: rohanó világban élünk, és az idő pénz. És teljesen feleslegesen ne vesztegessék az én időmet!

Egyébként csicsásnak csicsás (van aki szépnek nevezi...), kedves kis zene is szól mellette, csillog-villog stb. De mire odáig érnék hogy megtudjam amit meg akarok, addig máshol már régen utánanéztem...

A többi érvet meg előttem leírták, bár úgy látom téged nem nagyon érdekelnek az érvek (szerintem el sem olvastad), csak azért írsz ide hogy fikázhasd a fikázókat... (és ezáltal te magad is azzá válsz ::::))))

A flashnek is megvan a maga szerepe és helye az interneten, nagyon hasznos találmány. Nem ezt vitatom. De az igaz hogy az esetek 90+ százalékában értelmetlen és fölösleges az alkalmazása, pláne amilyen gány munkáktól hemzseg a net...

"Nem azt írtam hogy a legnagyobb találmány"

Márpedig azt írtad, meghazudtolod saját magadat ->