• mogyi925
    "A Flash az egyik legnagyobb internetes találmány, azért nem kéne fikázni mert nem támogatja az 1%-os részesdéssel bíró Linuxot a 95%-os Windows-al szemben!!"
    Megtudhatjuk, hogyan jöttek ki ezek a számok? Esetleg a hasadra ütöttél? Nagyobbat kellett volna, hogy fájjon.

Miért a legnagyobb internetes találmány? Szerintem a legnagyobb internetes találmány a HTTP protokoll, nélküle te se vernéd itt a nyálad. Van valami indokod, vagy higyjük el, mert Te mondod?

"Szánalmas minden fikázó, de nagyon!!"
    Miért is? Szerintem a Linuxot fikázók szánalmasak, mert azt sem tudják, mit fikáznak, mivel közelről még sosem látott Linuxot a nagy többsége. Eddig 0 érvnél tartunk.

"A Flash kismilió dologra jó, Interaktív tartalmak weboldalakra, bemutatók (pl Nokia oldala) reklámok, flash játékok, elég csak megnézni a Honfoglalót példának... tehát nem csak szép de nagyon hasznos is!!"
    A JavaScript kismillió dologra jó, nézd meg bármelyik Web2.0 címkével ellátott weboldalt. De hogy pontosabb legyek: az AJAX technológiát kihasználó lapokat. A Honfoglaló akár asztali alkalmazás is lehetne, a Honfoglaló nem weboldal, hanem egy flash-alapú kvízjáték. Ha megnézed, maga a játék a weboldaltól teljesen elkülönülő ablakban nyílik meg.

Ha te szeretsz órákat várni, mire letöltődik egy flash-es reklám, a te bajod, én speciel nem reklámokat nézegetek a neten.

A flash játékok megintcsak nem weboldalak, sőt, nem is szerves részei weboldalaknak, csak beemelt kisalkalmazások, amiket a weboldaltól teljesen függetlenül is lehet futtatni. Továbbá ugyanolyan vagy magasabb értékű játékok a flash-nél komolyabb technológiával is elkészíthetők, tehát ilyen téren körülbelül annyira értékes, mint mondjuk a Dark Basic környezet.

Ezek lettek volna az érveid? Kellemesen megmosolyogtatóak voltak így 11 körül.

Röhögjél nyugodtan, állítólag egészséges.