Nem fogod elhinni, 2 perce telepítettem öcsémnél FF-ot, és _nem_ alapbeállítás, hanem kisegítő lehetőség. (Meg is nézheted, Win-es magyar FF alatt: Eszközök/Haladó/Általános/Kisegítő lehetőségek-nél a 2. checkbox.)
Ha flash-ben csináltam volna, ahhoz nem kellett volna túl nagy tudás, de túl sok munka se. Egyébként a 2005-ös PHP Konferenciára készült, ma már Webkonferencia néven fut. Voltam az idein is, csak nem volt verseny, viszont számos érdekes előadás volt. Flash-ről nem nagyon beszéltek, AJAX-ról és diszkrét JavaScriptről igen. A cucc a tavalyira ment, (mellesleg elég kezdő voltam még webfejlesztés terén, bugok is vannak a szerveroldali részben, meg a határidők is ugye, plusz mellette egyetem). Itt megnézheted a konf. programját. Láthatod, hogy 1 előadás volt flash témakörben, azt is egy meglehetősen fiatal kolléga tartotta (bár meg kell hagyni, nem túl rosszak az általa készített lapok, leszámítva a flash-intrókat [mondjuk máshol nem is használt flash-t, érdekes...], illetve egy-két némileg szőrszálhasogatásnak is nevezhető HTML-hiányosságot [<label>-t nem nagyon használ űrlapokhoz pl]), több is volt viszont elérhetőség, AJAX és JavaScipt témában (a többi szerveroldali technológia volt, amiről itt off-topic lenne vitatkozni).