Mi lesz belőle?
  • Csori
    #407
    jó a cikk. végignéztem a videókat is.
    1. ittas vezetés. gondolom, h ott nem 1 korsó sörről van szó, csak nem akarták végigmutatni amíg emberke leissza magát. 1 köri sör szvsz még nem vészes. mondom ezt annak ellenére, h én bele sem kortyolok, ha vezetni készülök.
    2. nem mondok semmit ... itt nem az autós hibázott, mi pedig az autósok által okozott balesetekről dumálunk (MÁR ... eltérve a totyik eredeti témától)
    3. 1értelmű, h vezetés közben nem az útszélén álló jányokat kell nézegetni.
    4. itt az escortban ülők ártatlanok voltak, ugyi a BMW vágta le a kanyart, ami ennyire beláthatatlan helyen "nem egészséges" ... én is naponta járok 1 ehhez hasonló helyen, ahol kb heti v max 2heti rendszerességgel van frontális, a beláthatatlan kanyarlevágásból. sztem a hasonló "kanyarlevágáshoz" a beláthatóság mellett az is beletartozik, h nem árt ismerni a környéket.
    5. a sofőr baromsága volt 1értelműen. nem ment ugyan gyorsan, de engedte mindenkinek, h keresztül nyúlkáljon rajta. én az ilyeneket akik hátulról akarnak a rádión csatit váltani, úgy h előlrehajol ... v leordítom a fejét mikor nekiindul a mozdulatnak, v ha ez kevés kizavarom az autóból.