Mi lesz belőle?
  • Tinman #125
    Ne legyetek olyanok, mint a fakabátok... hát ennyire nem látjátok a problémát?

    Az alapoknál kezdjük:
    Pl. miért van 40-as tábla kibaszva, mellé pedig egy úthibák tábla?

    a, Mert valakik valahol basznak rá, hogy xy 2. rendű úton 40-as tábla van a megengedett 90-helyett.
    b, megcsinálták az utat, de olyan lett amilyen... valaki ellopta belőle az anyagot /külön kedvencem amikor a térkő alá szánt fehér sóderrel tömik be a kátyut, mely 1-2 hónap múlva már mintha ott se lett volna/

    Szégyen ami ebben az országban megy!
    A németek több mint ezer km-es autópályát tartanak olyan rendben, hogy az állad szakad le. A Horvátok pár év alatt olyan hidakat, utakat és az ezzel járó infrastruktúrát hoztak létre ami már-már csodával határos.
    Náluk pár hónap és megcsinálnak egy minden biztonsági szempontból tökéletes alagutat /pedig nem földben fúrnak!/, nálunk egy szaros 200 m-es hidat, mely az autópálya része lenne több, mint 1 éve csinálnak. Szánalom.


    Mennyi a megengedett speed a németeknél az autópályán? Amennyit az autód bír.

    "Jaj ne hasonlíts már minket a németekhez... ott kolbászból van a kerítés."
    Amelyik vérpista ezzel a szöveggel jönne annak elárulom, hogy nálunk mindig magasabb a benzin ára, mint odakint. Nálunk a legmagasabb ~200 Ft a jövedéki adó tartalma!!!

    Erre jönnek a trafipax-al, meg azzal, hogy elveszik a kocsit?
    Az összes barom trafipaxos balfaszt kihajtanám KERÍTÉST ácsolni, meg kátyut tömködni az utak mellé, hogy az autósokat ne veszélyztessék a vadak, így máris nem kell nagy pofával kivágni az AUTÓPÁLYÁN az a raklap "vadveszély" táblát!
    Csak egyszer kellene megcsinálni rendesen!

    Nem a gyorshajtókkal van a baj, hanem az utakkal!
    De ezt a vak rendelethozók úgy látszik nagyon nem látják...

    "A hétvégén 21 halálos áldozat történt, ezért a rendőrség trafipaxokkal és...bla,bla,bla."

    Meg kellene vizsgálni mi történt... sok esetben a 70-el vánszorgó suzukis rántja fel úgy a tapasztaltabb vezetőt, hogy az olyan előzésbe is belemegy melybe nem kellene. Ezer+1 esetben dobja meg a silány patka, kátyu úgy az előzőt, hogy rögtön az árokban találja magát.

    "Hova siet?" Dolgozni... azért, mert talán abban reménykedik, hogy a befizetett TETEMES adóforintjaiból végre európai szintű utat tesznek a kocsija alá, mely autót mellesleg állandóan szerelőhöz hord, mert a kátyuk tönkreteszik a felnit, a gumikat, a gömcsuklókat stb.

    Ezen kellene elgondolkozni valakiknek odafent és nem a saját zsebüket kellene tömködni.

    És hogy ki mellett állok? Majd a rendőrök mellett, ha normális utak lesznek és úgy mérnek a tényleg veszélyes útszakaszokon. /Mert ilyen azért van a német autópályán is jópár./