Mandulaműtét.
  • Skynet85
    Érdekes élményeid vannak hallod... Anno 7 éves voltam amikor kivették a mandulámat.

Bementünk kivizsgálás minden ok irány a kórtelem... Nővérke hoz vmi szurit belövik Zsoltika ettől olyan lett mint a kezesbárány, ha azt mondták volna ugorjak a 10-ről szerintem megkérdeztem volna, hogy csukafejest kér, vagy csak ugy simán.

Ezután felvittek a történések szinhelyére jön a lidokain spré hát őő nah az téynleg rossz mert keserü aztán látom hogy 10cm-es szurit tol a torkomba az elsőt még éreztem aztán a másik 3-at már egyáltalán nem maga a műtét számomra mokás volt simán szemen köptem az orvost vérrel ez akkor nekem még mulatságos is volt, érezni semmit sem éreztem.
    Légzés mind végig zavartalannak tünt nekem, de mondom ki voltam ütve rendesen.

Utánna szépen vissza kisértek nah akkor uyge kiment a nyugtató hatása én meg hírtelen beszámolót akartam tartani hát őő artikurálatlan haladzsa lett meg a nővérke is lecseszett, hogy nem most kéne még beszélni.

Aztán hason fekvés a fulladás elkerülése véget. Majd másnap haza...

Aztán volt nagyon rossz emléxem hogy utáltam enni szur kapar mar minden ami a sebhez ér szinte csak inni akartam enni nem nagyon.