Mandulaműtét.
  • Tinman #15
    Rokonlelkek :-)

    Kb. 5 éve vették ki. Az érzéstelenítő beadása után kb. 4 perccel már a torkomban járt a doki, így az érzéstelenítő alig hatott (bezzeg utánna).
    Akkor ért életem első nagy döbbenete. A testem nem tudtam konrollálni és besokkoltam... kb. úgy néztem ki, mint akit villamos székbe helyeznek és zárják az áramkört. Doki tök beparázott, és ordított, hogy lélegezzek, mert, hogy azt meg elfelejtettem. Durva volt... tényleg olyan érzés volt, mintha a testem nem is az enyém lenne, de gondolkodni mégis teljesen tisztán tudtam.

    De ami Verseghyt érdekelheti... elsősorban pépes kajákat egyél. Én persze ezt 3-4 nap alatt meguntam és rácuppantam egy rántothúsra. Meg is lett az eredménye, egy csomó vért nyeltem.
    Ha nagyon fájna nyelésnél akkor 1 szem Cataflam-ot beveszel és fél órára rá már azt eszel amit akarsz. Ez kb. 2-3 órán át tökre elveszi a fájdalmat.

    Ez a szájsebes dolog elég durva. Szvsz a gyógyszertárban kapható szárított kamillát áztasd be meleg vízbe jó fél órát, majd azzal öblítsd át a szád naponta 4-5x.
    A kamillánál jobb hámregenerálót még egyetlen gyógyszercég sem talált fel ;-)