• Dinosaur
    Ami Kubában jelenleg most van az már nem forradalom, csak Fidel részéről az. A közvetlen Fidel-hívek hedonistává váltak az elmúlt időszakban és csak a saját érdeküket nézik. Ezt onnan tudom, hogy én jártam Kubában, van is kapcsolatom, másrészt Kubából írtam a diplomám. Szerintem, de hozzáteszem ez az én véleményem, most elindult valami, Raul Castro-t nem nagyon bírja a nép (Fidel-t sem egyébként), és két perc alatt el fogják söpörni. Ennek számos forgatókönyve van, de a legvalószínűbb az, hogy a kubai emigránsok (floridaiak) és a helyi kubaiak fogják felépíteni a "demokráciát" a mostani csendben meghúzodó ellenforradalmásokkal. Ez egyébként nem csak az én véleményem, hanem a legtöbb kutatás, amelyetz kielemeztem ano erről szól. Én konkrétan a véres amerikai partraszállásban nem hiszek, mert a 61-es Disznó-öbölbeli háború idején is bebizonyították a kubaiak, hogy az USA képtelen a dzsungelben harcolni ott a gerillacsapatok ellen, persze olyan mint a Castro utáni amerikanizálódás a kubai kultúrában, majdnem hogy biztos. ahogy bemegy a tőke. Na dióhéjban ennyi... :)