HASZNÁLD A SPOILER TAG -et, vagy megjelölést!
Más is szeretné megnézni a filmet, anélkül, hogy tisztába legyen előre minden jelenettel, köszi!

• Melkon666
    Sziasztok!
    Megnéztem a filmet és hát annyit mondhatok, hogy nagyon üt!
    Nagyon tetszett, hogy végre nem családi mozit csináltak Batmanből, hanem kemény darkos, feelinges, komoly irányba vitték. A sztori nekem bejött, ötletes, fordulatos, fantáziadús, nem lerágott csont mondjuk úgy. A színészek nagyot alakítanak, főleg Heath Ledger, neki aztán tényleg kijár az Oscar, sajnos már nem örülhet neki...Hatalmasat alakít Joker szerepében, mintha csak neki találták volna ki, alapból eredeti a karakter de Heath színészi tehetsége rátesz egy lapáttal. A többi színész is jól játszik, bár nekem Batman hörgős hangja kicsit erőltetettnek tűnt, nem elég természetes (persze amennyire természetes lehet egy bőregér ruhába öltözött manus ) . Az is tetszett, hogy Batmant nem tipikus hősként állították be, hűen a képregényhez.
    Összegzésképpen annyit, hogy fasza kis film, többször nézős kategória.
    Mondjuk szerintem kicsit elszálltak az emberek imdb-n. Az, hogy minden idők legjobb filmje legyen... hát azért legyünk őszinték, attól még messze van. Az viszont biztos , hogy a legjobb eddigi Batman film és szerintem ezen a vonalon és színvonalon kéne készíteni a többi képregény adaptációt is. A végső értékelésem: 8.5