HASZNÁLD A SPOILER TAG -et, vagy megjelölést!
Más is szeretné megnézni a filmet, anélkül, hogy tisztába legyen előre minden jelenettel, köszi!

• Orionk
    Jesszusom már annyira várom a filmet.
    Remélem, hogy angolul adják majd a moziban.

A deskotopomra már két hónapja képeket rakom ki a Jokerről(Heath Ledger) a filmből kiragadva. Sokszor percekig nézem a Jokert a képen. Már teljesen megőrjíííííííííít.

Most értettem csak meg, mivel ennyire reklámozzák az uj Jokert, hogy milyen alak is ez a gonosz ember. Egy igazi elmebeteg, aki magáról is teljesen jól tudja, hogy őrűlt, és néha eldobja az agyát, és őrült dolgokat csinál, azaz olyan dolgokat, amit sokan meg szeretnének tenni, de nem mernek. És az a Joker es nevetése, meg jelmondatai, meg az őrjöngő kiabálásai. Huhh, micsoda alak. A mai valóságban is kellene ilyen bűnöző.

Nekem Jack Nicolson is tetszett, ahogyan eljátszotta, sőt szereten is Nicolsont, nagyon sok filmjét láttam, és kevesen kaptak annyi oscar díjat, mint ő. De ahogyan LEdger átérezte a karaktert az valami ŰŰŰBER BRUTÁÁÁÁÁÁL dolog. Odabasz nagyon.

Ledger-t a Lovagregény című filmjében láttam először, még jó pár éve. Rögtön megtetszett, ott egy sármos lovag-ot kellett alakitania. Azóta egyik filmjét sem láttam. De meg fogom nézni, mert mostmár tudom, hogy jó színész.