HASZNÁLD A SPOILER TAG -et, vagy megjelölést!
Más is szeretné megnézni a filmet, anélkül, hogy tisztába legyen előre minden jelenettel, köszi!

• Grove4
    Hát akkor az én véleményem a filmről:Vegyes érzéseim vannak,Heath Ledger alakítása isteni,nagyon jól játsza(játszotta) Joker figuráját,maximális beleéléssel,de amenyire dicsérték a filmet,az szerintem egy kicsit tulzó volt,félreértés ne essék jó a film,csak annyira nagyon nem,nekem egy kicsit kapkodósnak tűnt,lehet hogy ez az én hibám..(az is lehet hogy a szar felirat miatt,mert ahol én néztem /Miskolc/ elég szar volt a felirat,egyszerűen kihagytak szavakat,mintha spóroltak volna,szerintem pl a hosszúpuska fordítói sokkal jobb feliratot tudtak volna csinálni a filmhez)úgyhogy nekem mégegyzser meg kell lesni valószínűleg.Harvey figurája is jó volt(nem olyan jó mint Jokeré),de szerintem az égett arcát jobban is meg lehetett volna csinálni.Batman az Batman,sokkal összetettebb a jelleme mint a Kezdődikben,de ez természetes és jó.

Na és akkor a többit SPOILERBE.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A film vége egy kicsit lehangoló számomra,sokminden maradt nyitva a történetből(Joker halála,Harwey halála,Batman üldözése stb.)

Egy pár dolog amit nem nagyon értettem meg:
    -Mi volt az elején a bankrablás,kinek a pénzét lopták el és miért?
    -Joker háttértörténete(asszem az elmegyógyintézetből szabadult ki az első rész után,de ebben nem vagyok biztos)
    -szerintetek Joker meghalt?És Harwey?
    -van még de az most nem jut eszembe:)

Szóval számomra a film 8/10,de ez a második végignézés után változhat