HASZNÁLD A SPOILER TAG -et, vagy megjelölést!
Más is szeretné megnézni a filmet, anélkül, hogy tisztába legyen előre minden jelenettel, köszi!

• Bucser
    Akkor most olvasd el újra és értelmezd amit írtam, de inkább segítek

"Ami mesebeli a filmben az a fő karakter jelleme, mert ilyen ember a világon nem létezik aki ekkora hatalommal ekkora lehetőségekkel egyértelműen a jóra törekedjen."

Az pedig hogy ahype magával rántott volna?? mégis hogyan?? Sem reklámspotokat, sem filmelőzeteseket nem szoktam nézni. A filmes sajtót sem olvasom. Nem nézegetem a filmes bevételoldalakat sem ha vannak olyanok.

Milyen Hype ragadott volna magával?? Elmentem a moziba a szabadságom alatt és egy kibaszott, jó életre szóló élményt jelentő filmet láttam.
    Mit kell ezen helyén kezelni??

Helyettesítsünk be. (óvatosan helyenként akaratlanul spoilereket tartalmazhat)

TDK vs. BHD

helyszín = Gotham vs. Mogadishu (kevés "jófiú" sok gonosz ellen vs mi jó fiaink (katonák) sok milicista ellen (rosszak elnyomók)

karakterek = mindkét filmben kidolgozott motivációval megáldott karakterek vannak.

jó oldalon: Egy csuklyás maszkos ürge mérhetetlen pénzzel és fejlesztési lehetőséggel aki ad a testére és jól használja azt, de mindemelett ember is. (ahogy Alfred mondja egyszer abba kell hagyni vagy megöli magát ráadásul ott a lelki vívódás is, hogy mi a helyes) egy nem korrupt zsaru és kollégái vs. Vívódó SF soldier, idealista újonc aki azt sem tudja mibe kerül, tapasztalt mindenkire figyelő őrmester.

rossz fiúk: Joker a tömény káosz aki ebben akar élni ezt akarja mert őrült. Harvey aki meghasadt a balesete és a szerelme elvesztése miatt vs. mogadishu-i hadúr akinek az őrülete és népírtása szinte biztos valamilyen őrületből táplálkozik és a jobbkeze a tapasztalt milicista vezető aki lépten nyomon feltűnik a filmben és mindenhol keresztbetesz Eversmanéknak.

történet: imndkét filmben harcolnak az emberek kikerüljenek abból az őrületből amit a rosszfiúk szabadítottak rájuk.

mintha lenne rajtad egy szemüveg ami azt mondatja veled, hogy "képregényből csinálták ez nem lehet valóságos és soha nem lesz ahhoz hasonló hisz ezt senki nem tudja megtenni.

sokan a BHD-ban is csak hibát kerestek vannak is benne hibák annyi a különbség a 2 film között, hogy az egyiket valós megtörtént események alapján csinálták.