HASZNÁLD A SPOILER TAG -et, vagy megjelölést!
Más is szeretné megnézni a filmet, anélkül, hogy tisztába legyen előre minden jelenettel, köszi!

• desigo
    én is max 9 pontot adnék rá...

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ahogy elkezdődött a film egyből elcsendesedett a terem.Mindenki síri csendben koncentrált és ez megmaradt a film végéig.Csak a poénoknál volt nevetés.
    Heath Ledger eszméletlenül jó volt és szerintem volt olyan jó Aaron Eckhart is.Christian Baleről ezt már nem mondanám.A Batman hang pedig kissé bénának is hatott.
    Amikor Joker besétál a gengszterek közé és levágja a ceruzát majd beszól,hogy eltünteti az ütött rendesen.
    A rendőrök és a városvezetők karakterei szerintem nem voltak eléggé kidolgozva.Lehettek volna szeretni vagy gyűlölni való karakterek is de eléggé semlegesek voltak.
    Ahogy telt az idő úgy esett a film színvonala is de ezt mindig maxra húzta Joker és Dent színre lépése.
    Kétarc sérült feje max 2 másodpercig tűnt félelmetesnek a későbbiekben inkább nevetséges volt.
    Ami nagy jelenet volt még az a hajón a detonátoros részek.A brutál állat rab elkéri majd egy pillanat alatt kidobja az ablakon a detonátort.Az ütött...
    A végéről simán le lehetett volna hagyni fél órát.
    Nem kellett volna erőltetni ezt a kétarcos történetet.Meg lehetett volna hagyni következő résznek.
    A zenéje hatalmas volt.Le a kalappal James Newton Howard és Hans Zimmer előtt!