HASZNÁLD A SPOILER TAG -et, vagy megjelölést!
Más is szeretné megnézni a filmet, anélkül, hogy tisztába legyen előre minden jelenettel, köszi!

• VRSDM
    sokaknak tetszett, akkor velem van a hiba :] akik látták azoknak írom akkor.
    nekem amiért nem kötötte le a figyelmem:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    nem tartalmaz, újdonságokat!, a begins nagyon ottvan a toppon, új járművek, a ruha bemutatása, mi hogyan működik, hogyan veszi fel az éjszakai életet, a bázis kialakítása és még sorolhatnám.
    itt egyedül a motor az ami újítás ilyen téren, pedig ez szerintem jó lett volna ha még soksok új cumót kitalálnak (az a telefonos baromság , na az baromság) egy szó mint száz, nem adott újat a film, az ellenség mivolta is rosszabb a begins-énél, jön és gyilkol meg rabol, nabumm cobra11 sztori.
    előzőben legalább ügyes volt az a lespriccelős gáz, ahogy mutatták a halucinálásokat, ahogy tényleg a totális halál szélén volt gotham. erre most okés okés, meghalnak páran, hát ilyen a valóságban is van (terrortámadások) egy képregény alaptól nagyobb katarzist vártam volna. irdatlan robbanásokkal, hatalmas halálesetettekel, és mégnagyobb harcokkal... :|
    na ezért nem jött be nekem.[/spoiler]