HASZNÁLD A SPOILER TAG -et, vagy megjelölést!
Más is szeretné megnézni a filmet, anélkül, hogy tisztába legyen előre minden jelenettel, köszi!

• XxTyl3rxX
    ÁÁÁÁÁÁ iszonyat!!!!!!!!!!!
    Ez az a film, amit egyszerűen kötelező, muszály megnézni!!! Mikor elöször láttam a film trailerét, azt gondoltam, hogy még az elsőnél is rosszabb lesz! De abszolut pozitív csalódás volt! Bár nem szeretem a túl hosszu filmeket, mert akkor tuti hogy lesz benne vmi unalmas, sablonos rész, de nem! A Dark Knight-ban végig magával ragad a cselekmény, nincs időd még félre nézni se. A legutolsó percig izgalmas marad a történet, és ez nagyon tetszett. Fantasztikus a szereposztás is, a filmben a nagy nevek mellett, szerepet kapott Eric Roberts és Aaron Eckhart is például.
    Nem hagyhatom ki Heath Ledger utolsó nagy alakítását, ami egyszerűen fantasztikus lett! Bár csak szép lassan bontakozik ki az igazi őrült Joker, de ezután végig adja a hatást. És már nevettem a hülye dolgain, nagyon jót alakított!(R.I.P Heath)
    És a tetőpont nálam Kétarc bekapcsolódása volt, amire abszolut nem számítana senki.
    Mindent egybevetve nálam a film 9/10