HASZNÁLD A SPOILER TAG -et, vagy megjelölést!
Más is szeretné megnézni a filmet, anélkül, hogy tisztába legyen előre minden jelenettel, köszi!

• sandor8206
    Visszatérve a 3.rész gonoszaihoz, a külföldi fórumokon egyre őrültebb teóriákat találnak ki a fanak.
    A négy legnépszerűbb, bár elég belemagyarázósak de érdekességként:
    1. Macskanő
    Itt egy párbeszédet hoznak fel a TDK-ból L.Fox (Morgan F) és B.Wayne között az egészet nem írnám le, bár nem annyira spoileres, de kitudja
    -Kutyák ellen hogy véd?
    -Rottweilerekkel, vagy Chiwawákkal szemben?
    - Macskákellen megteszi.
    Itt akik ezt a teóriát preferálják, a Macskák szóra hívják fel a figyelmet!

2.Rébusz
    Itt egy a filmben szereplő karakterre hívják fel a figyelmet,akinek az eredet története hasonlít a Rébusz történetéhez, a neve Coleman Reese.
    A spoiler nem szükséges csak egy kis plussz érdekesség
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ő is a TDK-ban Bruce Waynek dolgozik, mint a képregényben és a Batman Foreverben a Jim Carrey által megformált Edward Nigma. És mindketűjökkel kibabrál a vállalat

Itt egy szójáték ami tökéletesen jellemzi Rébuszt

Mr. Reese
    Mreese
    Mysteries

3.Mr. Freeze

Itt szintén a név játszadozásával
    Coleman Reese-> Coldman Mr. Freeze

Csupán érdekességként írtam le ezeket, személy szerint egyikben sem hiszek, túl belemagyarázósak és a nevekkel szerintem nem játszadozna Nolan a Rébusz az E.Nigma ,Mr Fagy pedig Dr. Victor Fries.

4.TwoFace-ezt nem írom le spoilers, de személy szerint, ennek örülnék és a felhozott indokok közül számomra ez a legesélyesebb. Majd jóval aug.7 után.
    Egy kis érdekességként foglaltam össze a külföldi fanak találgatásait.
    De ki tudja, akár több ellenfele is lehet a 3. filmben?!