Itt lehet beszélni ezekről
  • Sné Zsuzsa
    hát nem tudom...nagyanyám sztem jobban főz, mint egy férfi

Ha egy férfi jobban főz, az nem azért van, mert ügyesebb...szimplán azért, mert férfinak max ezzel kell foglalkozni, míg egy nőnek számlákat befizetni, rendezni a családi dolgokat...vagy csak én találkoztam eddig béna férfiakkal? Anyu fizeti a számlát, ő csinálja meg az adóbevallást, ő vitt minket dokihoz anno, suliba, ő takaritott stb...apám meg "dolgozott"....csak az a szép, hogy anyu mindezek mellett ugyanúgy dolgozott tanárként általánosban.
    Anyu 1 napja milyen olt míg kicsik voltunk...felkeltett minket, csinált reggelit, elvitt oviba/suliba, elment dolgozni, általában 3-4-re ért haza, utána értünk jött, takaritott, vacsit csinált, lefektetett minket....mindeddig apám: nagy nehezen kimászott az ágyból, miután anyámtól megkapta a kv-t, elment dolgozni, hazajött, tv-zett....sosem emlékszem olyanra, hogyha vmi nem ment a suliban akkor apám segített volna, vagy, ha segített is, akkor csak durva volt és ingerült....a férfinak a gyerek csak egy nyűg...amíg megcsinálja addig jó, utána meg le van kakázva....csak anyámtól és a tesómtól kaptam igazi szeretetet, megértést....szal az én szememben ennyit jelent egy férfi....sőt örüljön, ha még egyenrangúnak tekintem egyáltalán...