Itt lehet beszélni ezekről
-
Már semmi fele meg oldódott.....
De a másik fele....ááá...már nem is érdekel komolyan.....na jó még is de már nem tok mit csinálni..:S
Az van hogy van egy srác akit kb egy 3 hete elhajtottam, amikor még friss szakításon voltam túl és nem akartam semmit, és ezt mondtam is neki hogy csak ez a gond...és akkor most meg már teljesen minden oké...lenne ha sikerülne vele a dolog...de sztem már ebből nem lesz semmi, amit tudtam megtettem sztem.....holnap teszek még egy utolsó próbálkozást aztán sztem hagyom a fenébe mert nem bírom idegekkel komolyan.....nagyon szeretném de hát nem erőszakolhatom rá magam, csak azt nem vágom hogy azóta mi változott akkor még bejöttem neki meg minden...most 3 hét alatt nem változtam semmit...na mind1....
És az a legszarabb hogy tepernek értem még vagy 5en aztán én meg csak rá tok gondolni és telljesen kész vagyok hogy nem sikerül sehogy sem....érted még az sincs hogy túl nyomulós lennék mert csak finoman próbálkozok ahogy szoktam, és pont ezért fogom már abba hagyni ha holnap nem sikerül mert nem fogok futni utána örökké....tök szarul leszek....de ...mind1 ááá lese tom írni igazából hogy mi van velem....