Itt lehet beszélni ezekről
  • Sné Zsuzsa
    Hmm...hát igen, ez gáz :(

Nem régiben volt úgy velem is, hogy a barátom azt mondta megy el nélkülem bulizni Ugornyára (miközben én dolgoztam a discoban)...gondoltam nem baj, hagy menjen, nem akarom, hogy elszakadjon a barátaitól miattam, jár neki egy kis szórakozás....aztán este éppen szolgáltam kifele mikor megjelent a kedvesem....vigyorogtam, mint a vadalma ő meg annyit mondott, hogy minden "ugornyai puncinál" többet érek :) Mi nem akarunk egymás nélkül bulizni....megtehetnénk, de jobban örölünk egymás társaságának, hiába találkozunk nap, mint nap. Annyit tudok neked tanácsolni, ha szereted a párod, hogy hagyd, menjen, bulizzon nyugodtan, mert, ha neki erre van szüksége és a te kérésedre nem megy akkor lesz benne egy hiányérzet...ha meg akar csalni, akkor így is-úgy is meg fog csalni, ha meg nem akar, akkor nem fog. Hagyni kell, hogy magától érezze te többet érsz neki, ha meg nem így érez, akkor vagy szakitasz vele, vagy leépíted az érzelmeidet....aminek, hogy bevalljam nem sok értelme van....ha már eröltetni kell, hogy a másik melletted legyen, ugyanúgy szeressen, ahogyan te őt, egyrészt azt nem lehet, másrészt az már rég rossz.
    A párom elméletileg ma este megy majd bulizni nélkülem, de nem foglalkozok vele, mert nem várhatom el, hogy egész este ott üljön a discoban, ameddig én dolgozok....persze nem rajongok az ötletért, de, ha menni akar, akkor nem tartom vissza, ha meg esetleg megcsalna, az idő után kiderül és úgyis vége a kapcsolatnak.

Nehéz dolog szabadjára engedni a másikat, de hagyni kell. Sok sikert és türelmet!