Itt lehet beszélni ezekről
  • kék
    Elég rossz érzés lehet ez Neked, de fel a fejjel, nincs veszve semmi!
    Jólt tetted, hogy megmondtad a párodnak, nem tetszik Neked, amit csinál. Szerintem, ha az ember normálisan megbeszéli-közli a problémáját a másikkal, az mindig jobb, mintha magában tartaná.
    Kicsit furcsa, hogy ennek ellenére mégsem tesz le a másik pasival való partizásról, de volt valami az írásodban, amit fel lehet használni:

"Ő tegnap azt mondta nekem, hogy Ő nagyon örülne ha én is elmennék a barátnőmmel éjszakázni, ha ez hiányzik nekem, és nem zavarja. Ez mondjuk nem lenne igaz, mert pár hetet pont az ellenkezőjét állította, nevezetesen azt hogy Őt is baromira zavarná a dolog."

Na pajtás, itt a nagy lehetőség! Tedd a következőt: beszélj a pároddal teljesen hétköznapi dolgokról. Majd kérdezd meg, hogy elmegy-e a pasival bulizni. Ha azt mondja igen, uralkodj magadon, mintha nem is érdekelne téged. Azonban említsd meg, hogy Te is elmész egy másik lánnyal, valahova máshová. Biztos van pár csaj ismerősöd, akivel el tudsz menni bulizni. Figyeld a reakcióit, és este menj el szépen a buliba.

Miért?
    1. A párod vegye észre, hogy nem egy mindent lenyelő nyuszi vagy, aki otthon várja a kedvesét, mire az lesz szíves hazajönni 1 partiról.
    2. Ha ő elmegy a buliba, Te pedig otthon leszel, csak az jár majd az eszedben, hogy mi történhet ott a partin a barátnőddel. A féltékenység pedig úgy fog felzabálni, mint a rák.
    3. Ha mással vagy, könnyebb ezt elviselni. Ne haverokkal idd csontrészegig magad. Mutasd meg, hogy kellenél Te másnak is, és nem vagy egy túlzottan ragaszkodó idióta. Különben életed végéig csak nyelhetsz, és előbb-utóbb kész idegroncs leszel. Ne érts félre, ne flörtölj a másik lánnyal, csak érezzétek jól magatokat, beszélgessetek stb.

Sok sikert, és ne feledd: Te itt csak nyerhetsz.