• Morden23
    #8
    Ez olyannyira így van, hogy régebben volt egy érdekes tervezet, amely "mozgó" reklámplakátokból állt volna. Olyasmit kell elképzelni, mint a hologram-matricák, amiket ha mozgatsz, akkor változnak.

    Na ez is ilyen lett volna, ahogyan elhúzol mellette a verdával, "mozgott" volna a kép. Ellenben a megfelelő sebesség miatt (hogy ne képregény legyen a dugóban) sztrádalejáratokhoz, autóutakhoz ...blabla... akarták őket pakolni. Úgy betiltották, mint a sicc. Asszem amúgy a Sony volt ez a kis kreatív-innovatív cégecske, de rég volt, nem emlékszem pontosan.

    Szóval a lényeg az, hogy sokkal kevésbé figyelemelterelő/megosztó dolgokat sem hagynak sem utak mellé, sem az autóba telepíteni. Akkor egy potenciális veszélyforrást miért hagynának? Arról nem is beszélve, hogy ennek az e-mail dolognak van pszichológiai vonatkozása is: felbaszod az agyadat valamilyen levélen, sírsz, esetleg kitörő örömmel fogadsz egy üzleti sikert, akármit. Gondolom, nem szükséges mondani, hogy ez nem a legjobb 50-130 km/h-s tempónál.