• Gerygrey
    #30
    Tavaly a nézők nem fogadták túlzottan nagy lelkesedéssel a bejátszásokat és ez várhatóan az idén sem lesz másként. A német filmes szakembereket azonban ez egy cseppet sem érdekli

    Mégis mi az hogy nem érdekli őket? Nem azért építették oda azt a teleb***ott mozit, hogy én oda menjek és ott hagyjam a pénzem cserébe azért, hogy ott kikapcsolódjak, jól érezzem magam? Ha őket nem érdekli hogy mennyire érzem jól magam a moziban (mert ki szereti ha bűnözőnek nevezik csak mert letöltött valamit), akkor nehogy már engem egy cseppet is érdekeljen ha csődbe megy az egész kóceráj. Ez olyan mintha a piacon a gyümölcsös standnál rothadó almákon dongó zöld döglegyek mögött ücsörgő öregasszony elkezdene pampogni hogy miért nem nála veszem az almát, miért járok én a szeddmagadba "lopni". Basszus ezen most nagyon felhúztam magam, kívánom hogy pusztuljon az összes zene- meg filmipar.

    csak éppen azt nem veszik figyelembe, hogy ha nem tudnám letölteni az aktuális cd-t, dvd-t, akkor sem venném meg a boltban!!! és amíg nem másolom pénzért valaki másnak, addig ezzel gyakorlatilag nem okozok tényleges kárt. (majd ha egyszer bevarrnak akkor talán ezzel fogok védekezni :))
    Erről van szó. Tuti, hogy nem használnék Photoshopot, meg Premiere Pro-t ha nem lehetne ingyen használni őket. Király szoftverek, de nincs fölös párszázezrem ilyesmire, ha nem lenne warez akkor részemről egy hobbival kevesebb, viszont az Adobe bevétele nem nőtt egy centtel sem. Milyen szép is lenne a világ, ha valóban konkrét összegű kárt okoznék egy-egy letöltéssel: elég lenne lewarezolni párszázezer példányban mondjuk a Pusycat Dolls CD-jét, és máris okoztam pártízmilliós veszteséget egy ratyi zenekarnak. De sajnos ez nem így működik...

    Amúgy van valakinek infója arról, hogy mennyibe kerül a moziban fél perc reklámidő? A warez-társadalom egyszer-egyszer igazán összedobhatná a lét egy "a bűnözőkként kezelés ellen" kampányra.