• mcganyol
    A pozitív hozzáállás valóban sokat segít. Jómagam a másik oldalon állok, én eladni szeretném a saját termékemet cd-n. Sokkal hatékonyabb módszer, hogy interneten elérhetővé tettem a tartalmat és a megfelelő helyen (azaz nem megkerülhetetlenül) leírtam, hogy örülnék ha használják, akkor megvennék tőlem cd-n is ugyanis ezzel fizetik ki a munkámat. maga a lemez pedig egy ezres alatt van. és a letöltések számához képest meglepően magas az eladott példányszám. Azt gondolom, a nagy rész aki letöltötte (az már eleve keresett ilyen szoftvert), kipróbálta és tetszett neki, használja, az meg is vásárolta.
    de ehhez az kellett, hogy
    -ne legyen tolakodó
    -ne kelljen előre fizetni (miért nem lehet pl. egy filmet az UTÁN megvenni, hogy megnéztem??? persze csak ha tetszett)
    -egyszerű legyen a fizetés
    -nagyon fontos, hogy ne legyen drága
    -nyújtson valami pluszt, valami kellemes érzést a lopottal szemben (például egy igényes borító, egy köszönő levél, egy eredetiség igazoló papír stb)

Csak ezt nekem így a magyar piacon marha könnyű megoldani, sok ész se kellett hozzá. de globálisan az eltérő keresetek miatt nem lehetne.

ja, mondanom sem kell, mindent alárendelve annak, hogy aki hajlandó önszántából pénzt adni a termékemért annak minnél kevesebbe kerüljön és valójában én minél többet megkapjak belőle a matrica nem jön túl jól. Erre van kitalálva az ADÓ.

csak kiváncsi lennék, ha egy filmet le lehetne tölteni a kiadó honlapjáról, nagy sebességgel, kicsit rosszabb minőségben. és utána mondjuk 200Ft-ért letöltheted a dvd minőséget is ha akarod. Ha meg nem akkor köszönik szépen, hogy érdeklődtél a filmjük iránt. Vajon mennyi bevételük lenne? Valakinek egy filmel esetleg ki kéne próbálni. igaz vállalna némi rizikót, de jól is elsülhetne.
    így persze csak azok a filmek lennének kifizetődőek, ami sok embernek tetszett.
    Ja, hogy ahhoz akkor jó és nem sablon alapján készült filmeket kéne csinálni?!?
    Akkor ez egy halott ötlet.