• strogg
    "A cél, mint korábban is, a figyelemfelhívás és a másolásoktól való elriasztás."
    Engem a mozitól riasztottak el!

Sikeresen elérték, hogy ezket a gusztustalan spotokat kell bámulni ott is.

Az utolsó film amit néztem moziban a galaxis utikalaúz volt... Fejbecsapott a spot, hogy egy rohadék götrény vagyok, ha le merek tölteni a netről.

Nem járok azóta moziba sem...

Egyszerűen nem értem!!! Nem fogjűák fel az agyamputáltak, hogy ezzel csak pont az érik el, hogy az ember méginkább nem vesz cd-t dvd-t (másolásvédelem, az film elején a börtönnel fenyegetés) A mozit is tönkre akarják tenni?

Már régóta nem egy élmény moziba járni (drága, tele reklámmal az elején, stb...) és komolyan gondolják, hogy majd ezzel elérnek valamit a pont ellentétes hatáson kívül.
    Basszus. Egy igazi filmrajongó, vagy elég csa kszeretni a filmeket; szinte már nem is néz tévét. (Az undorító vágások, és a sok reklám miatt). Ha ezután moziba sem jár majd mi marad? Tényleg csak a DC... A hatás tehát ellentétes.

Hallkan megjegyzem, hogy a filmrajongók veszik a DVD-t.Meg az anyukák a gyereknek a filmek. Meg kéne becsülni a letöltőket, mert mostnár lassan többségében belőlük élnek...