• HUmanEmber41st
    Nem kellene bejelenteni semmit.
    Kijön 1 új oprendszer, ünnepelnek, a társaságból marad 1 csoport bugot javítani, peccselni, a többiek pedig szép csendben nekilátnak a fejlesztésnek.
    Én már régen kijöttem volna egy PCI kártyával, amin
    valamilyen EPROM ba van "égetve" ( csak olvashatóan a win. ( mint a kisebb gépeken, Palm, telefon Win CE) a többi helyre írható lenne a mindenféle driver, progik, registry fájlok stb.
    És ez lenne a "C" meghajtó. Az egyéb reg. fájlokról pedig lehetne csinálni egy mentést melyet discre ki lehetne írni. Így ( mint a Norton ghost) meggyorsítaná a win reinstallt, mert csak X Megát kellene discről gyorsan visszamásolni és máris mehet tovább. ( Mondjuk egy súlyosabb vírusfertőzés után)

És pl csinálnék egy nagy világméretű felmérést is, h mire is van szüksége a júzereknek.
    És máris lehetne több irányba fejleszteni, mert ugye van akinek a csillivilli 3D-s aztalszerkezet tetszik DX11 alatt, van aki inkább az egyszerűbbet, kevés memóriazabáló, jobban konfigolható ( mondjuk Linux szerű ) wint szeretne
    Mint én is :)
    Ez a baj, h igazából a felhaszokat sose kérdik. Vagy ha kérdik, már csak azért sem azt teszik bele, amit kértek..